Vilken lördag!!!

Vaknade till solsken, dock hade jag svårt att se det för mina fönster var skitiga att det såg disigt ut... Det var dax att putsa, vilket jag inte gjort sen jag flytta in för snart ett år sen, så det var verkligen på tiden! Numera kan jag se ut igen, iaf i vardagsrummet, sovrum och kök får vänta någon dag till.

Ringde Johanna för att kolla av tider inför eftermiddagen. Tillsammans med Mia och Ida skulle vi vara "Modeller för en dag" på Pretty Faces. Fråga vad hon hittade på och fick som svar...
-Jag är på Väla för att köpa UNDERBYXOR..
Underbyxor? va menar du? Tror bara det är just Johanna (och min mormor) som använder sig av det uttrycket, så jag skratta en liten stund innan tid och plats bestämdes...

På eftermiddagen tog jag en promenad med Mia och Mackan i Jordbodalen för att samla energi inför kvällen. Var lite avslagen och ur form men när det väl var dax så hade det rättat till sig.

Styling och hår fixades och vi fotades hejvilt. Tyvärr var jag ganska besviken på det hela. Lite halvt oengagerade stylister och även fotografer. Kan bero på att vi var sista gruppen för dagen. Bland alla bilder var där EN bild som jag tyckte var värt att ta med mig därifrån, (nu har jag gjort detta en gång tidigare och hade kanske höga krav på det hela).

Tyvärr(?) hade någon snott Johannas jacka när vi skulle gå därifrån och lite kaos utbröt, ägaren av stället körde oss till nästa destination vilket var hem till Katja.

Väl på plats slöt även Lina upp och denna kväll hade Johan definitivt förtjänat en tapperhetsmedalj =) Tyvärr hade Katja fått ont i magen och de valde att stanna hemma medans vi andra begav oss till Biskopen för att sluta upp med det gäng som tillbringat kvällen hos Linn och Micke!

Ytterliggare 4 personer slöt upp och vi ockuperade ett bord. Jag valde att köra en i princip alkoholfri kväll och gissa förvåningen hos bartendern när ja INTE skulle ha en Gambrino utan snällt bad om "en kaffe med socker och mjölk tack" Såpass att han valde att känna på min panna så jag inte hade feber...

Lika förvånad som bartendern blev över mitt dryckesval blev jag när vakten (som inte var Robin) infromerade mig om att min kollega hade varit där och frågat efter mig... Tydligen var detta Josefin, som jag senare träffade på som hastigast. Just utanför Bishop.


Många i sällskapet valde att gå över till Helsing, dock blev jag Magnus och Johanna kvar då det var kö och vi ville INTE stå i den kön. Magnus svek efter ett tag och precis när vi var i dörröppningen för att åka hem ändades planerna.


Robin, som var ute och firade sin födelsedag ramlade in och med några vänner och insisterade bestämt på att vi skulle ta en öl och fira hans dag med honom och killkompisarna... "Jodå, så att det var trevligt att träffas" sades en och annan gång innan lamporna tändes och det var dax att bege sig hem.



Att dricka kaffe på natten är definitivt något jag ska undvika framöver då det tog MER än 2 timmar att faktiskt somna när jag lagt huvudet på kudden..


----------------------------------------------------------------------------
Nu ska jag trycka i mig lite mat och bege mig till Olympia med Johanna och avnjuta allsvenska premiären!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback