Lite tack i kaoset!

¤ Josse för mat och router
¤ Lina för bärhjälp och Ramlösa
¤ Ann för allt möjligt och omöjligt
¤ Julia för spackel & datalån
¤ Stein för "spackel-instuktioner"
¤ Mina föräldrar för o sparka igång flytten
¤ Angel för routerinstallation så jag inte tappar kontakten med omvärlden i ett helt dygn!!!


Ingen glömd hoppas jag....

Pust & Stön!!!

Mitt i all jul och nyårsyra, var det även dax för mig o flytta.

Som om det inte vore nog fick det gå lite fortare än planerat! Vännen Angel fick beked igår att han fick "min gamla" lägenhet. Den enda dagen han hade möjlighet att flytta är I MORGON..
Jag hade räknat med LITE mer tid.. Men nu är iaf ALLA mina saker över i den "nya" lägenheten, som ligger vägg i vägg med den gamla! Igår snurra jag mest (som någon uttryckte det) som "en äggalös höna"
Att flytta så här kort bit är värre än nån flytt jag har gjort tidigare... jag har i princip gått med sakerna EN & EN!
Så imorgon går flyttlasset för Angel in i min gamla bostad och så fort det är över, ska min chef ta över Angels lägenhet för ett "projekt". Så 3 lägenheter byter hyresgäst inom loppet av 48 timmar! Snabbt ska det gå!!!

Dock är inte Öresundskraft så snabba.. igår skulle dom läst av elmätaren i min nya lya och idag i den gamla... Ingen har kommit ännu....

Nä dax o ta tag i "projektet inflyttning" igen! Här ser ut som en atombomb dragit igen om!!!!


Julafton avklarat, och efter dagens julklappar går ingen säker!!!

Sådär, då har man klarat av julafton med!

Dagen börja hos Josse med tomtegröt och julklappsutdelning, närvarande på denna tillställning var även Jennie!



En trevlig liten tillställning, med väl genomtänkta klappar från allas sida! Josse hade bejakat min snåla sida då jag hatar lägga pengar på möbler och liknande och bidrog med ett presentkort från IKEA!! 

Jennie hade oxå tänkt till och presenterna till oss gick i singellivets tecken...
Fluffiga rosa morgontofflor till mig, fluffiga rosa badsaker till Josse, filmen Underbar och Älskad av Alla (vars ett exemplar) samt varsin bok för att hjälpa oss framåt i jakten på den rätta!

125203-328


Så med oss som ägare till "handledarboken" Stora dejtingboken och "utmaningboken" Uppdraget Singel kommer ingen att gå säker!

Sen var det hem o fixa det sista inför julbordet! Av någon anledning (jag hade funderingar på det, dom föreslog det) blev julfirandet med mina föräldrar placerat här mitt i all yrsel!
En trevlig eftermiddag/kväll blev det iaf, tror aldrig jag behöver äta igen!! Trots att vi tog pauser mellan de olika "delarna" av julbordet, och bara hade saker som vi verkligen tycker om!



Fick även hjälp att ta ner hatthyllan i nya lyan! Tror bestämt jag bör hitta spackel innan hyresvärden kommer och tittar!

Äntligen!!!!

Är det jullov och jag tror jag fixat allt!!!!

I fredags var det julfest på jobb! Trevligt som alltid.. dock tror jag inte jag kom på den planerade 16 platsen i "fylle-ligan" utan avancerade ett par platser.. Dock tog jag mig inte in på Topp5, vilket jag är tacksam för!!! Julklappen som jag grubblat på i flera dagar, löste sig i sista minuten. Dock har min julklapp tagit lite semester hos Adri! Mottog jättetuffa snapsglas (jag förstår inte vad folk har emot de provisoriska jag har)... Gla blev jag iaf!!!

          
Lite mingelbilder...


Sånna här gick det många av...

    
Ingen julfest är komplett utan lite allsång med Dragan o gitarren..

    


Totalt bakis på lördagen lyckades jag iaf masa mig ner o försöka handla lite julklappar till Jennie och Josse! Det gick sådär.. men nu är det iaf fixat! Bara hoppas att tjejerna blir glada! :) På kvällen var det dax för taco-fest-kväll hos Josse, bakis som man var masa jag mig dit och blev tvingad o få i mig lite alkohol (igen)... Kvällen sluta på Cardan som vanligt, dock var det inte så skoj, så jag o Josse traska hem vid halv 2.

Idag har jag mot alla odds mått förhållandevis bra. All julmat är inhandlad och paketerna fixade!!!

Imorgon väntar först julfrukost hos Josse och sen invaderar päronen huset!

Utöver detta har jag börjat mecka i den nya lyan!
Attans va mycket tapet det kan finnas på en vägg...

Förvånad...

Ja, den manliga befolkningen upphör aldrig att förvåna mig.
Ett missat samtal på mobilen, från oväntat håll (ja, jag blev förvånad, med tanke på att vi inte direkt pratat med varann den sista tiden) gjorde att helt plötsligt är helt aktuellt med Nyårsfest i den sen långt tillbaks hyrda lokalen! 

Precis som tidigare har jag avsagt mig ALLT ansvar för förberedelser och liknande!
Men det kan nog bli en trevlig kväll iaf!!

   

Så kära vänner boka in kvällen :)

Intressant..

.. vad många som vill ha ens adress, nu när det börjar närma sig mitten på december!!

Verkar vara en del julkort på ingång :)

image316

Grattis SIF

Ja det är bara att gratulera Sten-Inge Fredin, han får fortsätta vid makten i Helsingborgs IF. Efter det extra-insatta mötet idag, står det fast att han är ordförande vidare. Även övriga styrelsen fick sitta kvar (vilket är helt OK)
Lite knepig situation där SIF ju var den enda nominerade, inga övriga intresserade av platsen och en medelålder på 78 år bland de röstberättigade...

Givetvis är det jättesynd om SIF som har blivit hotad (tycker de gamla),  jag delar oxå uppfattningen att det är totalt fel att skicka hotbrev hem till honom & spraya på hans väggar. Det är bara han som vinner på det...

Satt från min plats och spana på den lilla gruppen A-lags spelare som var på plats. Dom tillhörde inte skaran som applådera åt det fortsatta förtroendet, speciellt inte den mörkhåriga frispråkiga av dem. Ska bli intressant att höra vad han sa till HDs journalist direkt efter (såg dom prata lite)

Annars har det varit en helt vanlig dag på jobb = Helt hysterisk!!! BARA 9 arbetsdagar kvar, jag förstår inte hur jag ska hinna allt!!!

200 dagar, 3 "män" och 1 resa senare...

Om alla månader har ungefär 30 dagar, så har jag levt singelliv i ungefär 200 dagar nu!

Det diskuteras ofta att ju äldre man blir, desto svårare är det att hitta någon & leva med. Personligen känner jag inte någon panik med att hitta den där "Mr Right" men jag tänkte ventilera mina första 200 dagar som singel...

Under den här tiden har jag provat dom tre vanligaste sätten att träffa folk (dock ej med siktet inställt på att stadga mig igen..just nu)
*Internet
*Krogen
*Via vänner

Internet är ju hyffsat "inne" nuförtiden, därför är det kanske inte helt otippat att träffa någon via nätet. Detta var dock en helt ny värld för mig, så jag tveka länge..
Som nybliven singel har man ju råd att vara kräsen.

Den här killen motsvara de allra flesta "krav" jag har/hade. På bilderna jag sett bar han ofta skjorta, hade ett bra jobb, var social och trevlig, och dessutom förbannat SNYGG! Perfekt så långt... dock är han halvtidspappa och bosatt på annan ort än mig..
Men visst var det värt en chans även om jag absolut inte var redo för en seriös relation i kombination med att han inte var intresserad av det!
En filmkväll här, ledde till lite fler filmkvällar och övernattningar, och med "lampan släckt" är han den bästa älskare jag har haft.. Givetvis trivdes jag jävligt bra..

Nånstans utmed vägen tror jag att jag gav signaler, som kunde tolkas som att intresset från min sida var lite större än vad skulle vara.
Efter ett tag börja jag känna mig lite "efterhängsen" trots att jag inte ville mer än vad det var (kanske lite oftare & fortfarande)

När mötena blev mer sällsynta, drog jag o min namne på en veckas semester till Cypern... Två Åsa på denna grekiska ö med relationer som runnit ut i den vita sanden!
Många timmar gick till att diskutera och analysera hur killar tänker,  men givetvis kom vi inte fram till något vettigt.
Ingen av oss inledde någon relation med håriga greker, utan njöt mest av uppmärksamheten vi fick....

Väl hemma igen kände jag att det var dax o gå vidare. Efter en fest hos tjejerna på Söder, upptäckte jag att där fanns en i vårt umgänge som kunde vara "intressant"... Killen med biffiga armar fångade mitt intresse, i ärlighetens namn är han väl så långt ifrån den typ som tidgare intresserat mig, men ibland halkar ju folk in på en räkmacka i ens liv... Vidga sina vyer är ju aldrig fel. Fortfarande inte intresserad av något seriöst, men vem har något emot en arm som håller om en lite då o då! I detta fall börja där nog växa fram ett lite seriösare intresse, men INTE heller han var Mannen i mitt liv..
En lunchtimme dök det upp ett SMS från honom... Att det var dax att gå vidare i livet, men det var roligt så länge det vara..

HJÄRNSLÄPP?!?!?!  ETT SMS?? Vi är väl inte 14 längre.... jaja, life goes on...

I bakgrunden av dom har två har hela tiden funnits en tredje...en som jag pussats med lite då o då på vårt stammiställe.. Söt trevlig lite "boy-band-looking" kille...En sån där man kan ta hem och presentera för mamma.. Tyvärr har han aldrig fångat mitt intresse på riktigt, härom helgen sa han till en av mina vänner
-Jag har tyckt om Åsa längre än du har känt henne...
Då kände jag att nää, det här funkar inte längre, jag måste sluta ge honom falska förhoppningar, därmed inga fler pussar med honom!

Favorit i repris är aldrig fel ;)   Så igår påbörjades projekt JULKUL (med inspiration från apoteket)... ska bli intressant att följa det framöver!!!

Vad som händer där är skrivit i stjärnorna! Den som lever och läser får veta

Förresten, mitt ex har gett bort MIN microvågsugn till SIN mamma.. e det normalt???


Och så försvann en vecka till!

Hur gick detta till! Snabbsammanfattning av veckan!


# Hysteriskt mycket att göra på jobb. Bara 10 arbetsdagar kvar, (jag skulle behöva det dubbla)!

# Tittat på Josses nya lägenhet, med Julia, Jennie & Stein (samt provlegat hennes latexsäng)!!

# Kommit över det faktum att jag blivit SMS-dumpad (tycker fortfarande det är lågt och dålig stil)

# Är hyffsat irriterad över att det är så jävla svårt att svara på SMS (gäller då inte ovan nämnda, utan diverse andra i olika syften)

#  Skaffat mig en ny lägenhet.. ja vägg i vägg med den jag har (så oroa er inte för mycket, jag behöver ingen arme av flytthjälp)

# Gjort ett skumt hjärntest som visa att jag använder vänster hjärnhalva. det gjorde Albert Einstein med!!!

#  Friat till Josse, hon skulle återkomma med svar, efter att ha beaktat andra erbjudande... (det stod i mitt horoskop att jag skulle fria till HENNE)

Ja det var denna vecka i korthet! Imorgon väntar en shoppingtur med Josse o Jennie! Kan bli spännande!!!


On the road!!!

Så där, då har man lämnat huvudstaden bakom sig och sitter i bilen på väg hem!
Intensivt har det varit som ALLTID när man är där!
Jobbmässigt har det varit lyckat. Även helgen har varit trevilg. Fredagen tillbringades med att se Idol, tack o lov åkte Andreas ut.. inget illa om honom men jag hade ju inte velat se honom som vinnare!! Samtidigt dracks det vin med Nadine & Geli. Kvällen avslutades med en liten utgång, och ännu senare hamna jag o Nadine på en liten efterfest! På väg hem därifrån på lördagsmorgonen kom jag på att det var lika bra att besöka Systembolaget direkt! Så kl 10 köa vi med lokala alkolisterna i Hässelby Gård!! En del incidenter inträffa där som jag inte vill nämna för mycket här!! Dom innefatta 1 vinflaska och 2 påsar.. HAHA

Igår utökades sällskapet av Niklas o Helene! och givetvis Vinnie!!!! Lite fest i Blackeberg. Lite besviken är jag att Niklas har bytt bord! Det kändes därmed inte som vanligt längre! Men helt klart var att det var superkul att träffa alla igen!

Anledningen att jag sitter här och skriver är att Christian snart får panik på mig! Jag har provat trycka på ALLA knappar i bilen och kan inte sitta still! Lätt DAMP med andra ord!! Lika bra att blogga lite då ju!
Snart är vi i Gränna. Dock tvivlar jag på att jag får köpa några polkagrisar!!

Ja detta blev ett inlägg till utan bilder! Men jag lovar att slänga upp nårra Stockholmsbilder både här o på Facebook!!!!