Galna kollegor????

Oj, eventuellt är en del av mina kollegor galnare än jag trodde!!!!!

Ev har dom tokarna anmält mig till "frusen man söker kärlek"

Hmmmm....


Grattis Pelle!!

Igår va det dax för överraskningsfest för Pelle som tagit sin examen!



Efter mycket lögner av alla dess slag..
*Flyttad tjejmiddag
*Att jag var deprimerad
*Släktingar i Tallin
*Golvslipningar


Allt detta för att få bort Pelle ur lägenheten... ingen hade haft en tanke på att få dit honom igen, men det löste sig med YTTERLIGGARE en lögn
"Dörren har gått i baklås och vi är innestängda"

Pelle som hängde med Christian, blev måttligt irriterad över att behöva gå hem för att "prova öppna dörren utifrån" och kommentarer som "detta ska hon få äta upp (Linda)" , "vad är numret till låssmeden" hade haglat på vägen hem igen...

Måttligt förvånad över allt folk i sin lägenhet blev han oxå, trots att hans enda kommentar första halvtimmen var"JAG VISSTE DET" (ca 30 ggr) Annars gick han mest runt o såg förvånad ut och bara titta på folket där!

Det var en trevlig kväll med både Linda & Pelles familjer och vänner till honom, jag är desstom fortfarande mätt. För min del blev det hemgång vid 12 snåret, då grabbarna och Pelles syster (som lyckats bli både barn- mamma- & mans-fri) drog vidare till Harrys...

image343


Hoppas att ingen av dom var den skyldiga  till detta

Sockerchock o målning!

Äntligen är min hall färdig, eller ja det beror ju på hur man ser det... golvet ska slipas (och det tänker jag inte göra själv) och lister målas, det får vänta till efter golvet!

Konstaterade att färgen jag har valt är skrämmande lik den som satt där från början... risken finns att hyresvärden kommer tycka jag är totalt dum i huvudet som lagt ner all denna tid (och hans pengar) utan att det syns någon som helst skillnad!

När allt var klart (2 målningar) drabbades jag av AKUT GODISSUG  Jag är rätt duktig på att inte äta godis, men när jag väl gör det vräker jag i mig, sen kan jag vara utan i månader. Det var helt enkelt bara att bege sig till Konsum o handla en påse. Så nu kommer jag säkert inte kunna somna idag pga sockerchocken jag utsatt min kropp för!!

Jaja, jag ska göra ett försök nu iaf!!

Imorgon är det lite festligheter på gång.. återkommer i det ärendet!!!

Kvinnlig njutning!

När jag tröttna på mina tapeter studsa jag upp till Jennie en sväng, där var lite party då Stein fyllde år!

En liten nätt tillställning, bestående av Jennie, Stein, Magnus och Christian.
Jennie hade tydligen haft en uppsjö av "blond moments". Så killarna var nöjda med att jag kom upp för att höja den kvinnliga kvoten. Det var en trevlig timme som tillbringades där. Magnus öva på raggningsrepliker, jag & Jennie lärde honom dessutom parningsdansen (en dans som Jennies ex är grundare till) Hur hans kväll utveckla sig, och vilket som funka bäst ser jag fram emot att höra!!!

Jag blev ytterst förtjust i Steins födelsedagspresent från Jennie, en massageapparat (ja de låter skumt men den heter så), i själva verket är det en förlängd massagearm. De av mina muskler som jag upptäckt att fanns i renoveringen njöt i fulla drag!!


Njutning!!!


Det blev även fixat lite inför nästa helg! Det känns bra!!!

Nu kallar hallen igen! Den ska få hälsa på Christians slipmaskin!!!

image340

Favvis-hunden i min "ej-färdigrenoverade-hall"

It ain't over until the fat lady sings...

....så låt henne för djävulen sjunga nu!!!

Trodde i min egen lilla enfald att jag kommit över
den jag under höstkanten fastnat för. Har trots allt setts ett par gånger vid det här laget, firat nyår ihop (där jag iof gnällde av mig lite på honom, för hans beteende) Josse fråga häromdagen hur jag kände, mitt svar då var;
-Joddå det känns helt OK, tänker mindre & mindre på honom.. 

Men idag räckte det att grannen nämnde hans namn, så slog saknaden av honom till.

Allt mina vänner försökt trycka in i huvudet på mig "du är värd bättre", "han e inte din typ", "han kunde åtminstonde haft en köttaffär" , "äsch, det finns bättre killar än han" , osv är TOTALT bortblåsta...

Med största sannolikhet har allt annat som hänt den sista tiden tagit udden av det, huvudet har funnits på helt andra ställen.

Annars har veckan gått fort som vanligt. På jobb har jag visat min tävlingsinstinkt, gillade tävlingen som sattes upp, gilla även min medtävlande, vi jobbar helt enkelt bra ihop....

Sen i torsdags har jag varit hundvakt åt favvis-hunden Shiva, var trevligt att ha lite sällskap här, Linda o Pelle (som nu är hemma för gott) var o hämta henne för nån timme sen.

I min hall ser värre o värre ut för varje dag, projekt målning var inte så enkelt som jag trodde... men snart är alla 13 lager tapet borta så jag kan börja om från början igen, med VÄVTAPET som jag hatar över allt annat, men hyresvärden vägra gå med på något annat.....

Utvilad??

Igår var det som bekant bowling på schemat! Trots min ur-usla kunskap i detta sluta jag 3a av alla 10 deltagarna första rundan... Ännu bättre gick det i andra, dock vet jag inte hur det stod sig i förhållande till de andra deltagarna..

Kvällen skulle egentligen tillbringats i Landskrona , där det var överraskningsfest för Svensson.
Men med tanke på allt som hänt de senaste dagarna, kände jag för att vara på hemmaplan denna kväll, och ett beklagnings-SMS fick fara 2.5 mil söderut!
Istället blev det pizza hos Jennie, och senare även lite fest. 1.5 liter Ramlösa klämdes för egen del! Ingen alkohol här!! Det lustiga denna fest var att det var ungefär lika många "nykterister" som folk som festa!
I vanlig ordning var det ett par nya "gästspelare" på plats.Denna gången var det Magnus vänner (som han egentligen inte kände). Dom var dock trevliga!

Planen var att gå hem o sova TIDIGT (då sömn varit en bristvara de senaste dagarna). Men som bekant blir det sällan som man tänkt sig! Vid halv 2 traska jag, grannen Angel och Christian hem till mig för att avsluta kvällen med lite te... Angel avvek hyffsat fort, då tröttheten slog till där, samma trötthet drabba ej Christian som satt kvar här till 4-tiden...

Vakna i morse (vid 12) av att det knacka på dörren.  Det var Angel som behövde sin honung, ja då var det lika bra att stiga upp! En stund senare knacka det IGEN. Då var det Josse som titta in en sväng, hon hade varit o hälsat på en annan granne...

Lite senare knacka det IGEN, då var det Linda & Shiva som hälsa på (dock hade Linda ringt och meddelat sin ankomst). Käka lite middag från lokala Thai-stället, och ytterliggare en knackning hördes.. Utanför stod Angel & Daniel, denna gången ville dom absolut ingenting...  Shiva gav dem en rejäl utskällning innan hon helt ogenerat spatsera in i Angels lägenhet och leta efter sin boll ( jag kunde ju ha glömt den där i flytten)...
Jag får väl se till o leta upp, då jag ska vara hundvakt i slutet på veckan... Linda ska upp o hämta hem Pelle, den här gången för gott, då hans examen är i hamn!! 

Förutom alla knackningar har dagen tillbringats med att dra ner tapet i hallen, ser för jävligt ut just nu.. men det blir nog bra när det blir klart.. Ska göra ett seriöst försök att hämta ut vad jag behöver till renoveringen imorgon... Gäller bara att få tag på hyresvärden, vilket inte alltid är det lättaste!!!

Nu kallar sängen....

Sömnlöshet & beslut!

Efter ett telefonsamtal i torsdags har mitt huvud gått på högvarv. Någon som står mig "nära" behövde min hjälp.. Vad är rätt respektive fel! Var drar man gränserna???

2 dygn av grubblande är över nu. Beslutet är framfört. Det handlar inte om att inte vilja ställa upp. Jag måste tänka på mig själv i första hand. Framför allt min säkerhet. Jag hade inte kunnat känna mig trygg & säker i situationen. Trots det har jag dåligt samvete.
Varför? Jo för att den familjen tog mig till sig när jag hade det svårt och tufft. Nu är det tvärtom. Någon där behöver hjälp.. Men tyvärr, jag vågar inte, jag hade inte kunnat slappna av en enda sekund!

Tackar dom som hjälpt mig se klart i denna svåra situation....

Idag väntar lite bowling.. ska bli trevligt

Dessutom har Henke precis skrivit på för ytterliggare 1 år för HIF!!!

Singel i Helsingborg!!!

Nu när man nästan har tagit sig igenom den första arbetsveckan på året, stod oxå årets första afterwork på schemat..
Arrangör?? Facebook.. Klubben "Singel i Helsingborg"
Givetvis var vi (jag & Josse) tvugna o bege oss dit för att se vad detta var för tillställning... Uppslutningen var väl inte såå bra, hälften var folk man kände till sen tidigare, andra halva var ganska ointressant av rent dejtingperspektiv (dom man kände till sen tidigare var inte heller några dröm-män). Men vi var ju heller inte där för att finna männen i våra liv!

Snart är helgen här igen och man har klarat av första veckan. Har väl gått helt OK... 1 av 4 "månadsmål" i budgeten är genomförda.. bara 3 kvar, kan gå!!!
På lördag väntar nästa event! Bowling.. Kan bli intressant!! Ryktas att Jennie ska ha någon typ av handikapps-ställning för sin stukade fot


Åter till verkligheten!!

Nu är det slut på sovmornar och ledighet! Inget mer sova till lunch! Om 10 min är det tillbaks till jobb och vekligheten igen!

Julledigheten har verkligen varti behövlig! Inte för att jag fått gjort mycket av det jag planerat att göra!

Väggarna i hallen är forfrarande ospacklade, ingenting på väggarna i den nya lyan, inga gardiner, inget fungerande duschdraperi... Men jag är förhoppningsvis utvilad!

Lördagen spenderades hos "Raggen", en trevig kväll! Trots att jag inte planerat det hängde jag med ner i stan, var väl ok. Inte så mycket folk ute... sista reserven lades på hyllan!
Gårdagen spenderades med Josse på Nyårssaluten. Grattis Påarp... som vann både knatte o seniorturneringen!

Jobbdax....

Det blir sällan som man tänkt sig!

Lite småfökyld, såg jag fram emot en lugn kväll här hemma i min ensamhet. Stutsa upp till Jennie igår för att låna Nintendo 8 bitars (som hon i sin tur lånat av Josse) Efter en timmes spelning av SuperMario var jag helt fast och beroende. Då kom grannen hem och satte sig o joina spelandet.
Vid halv nio i på kvällen ringer Åsa och undrar om jag vill med  o fika.. NEEEEJJJJJ tänkte jag inte ikväll, jag vill ju sitta här o spela vidare..

Åsa flyttar till Jönköping imorgon för studier i 3½ år, och jag fundera allvarligt på att skita i henne för o spela Nintendo.. Visserligen e jag lite fökyld, men i alla fall...Snacka om nördigt!

Givetvis stack jag med o tog en liten fika med henne Amy & Amo, Angel hängde oxå på. Kvällen avslutades med lite spelande av oss alla här! Samt att jag o Åsa tjecka Cypernbilderna!

Så nu har iaf Angel träffat Åsa och kan bekräfta Att hon finns på riktigt Hahaha..

Lite Nyåssalut nu kanske....

Ett par dagar in på 2008

Idag inhandlades första presenten till Linda & Pelles bebis! Snacka om att vara ute i god tid! Men jag kunde helt enkelt inte motstå när jag såg den/det..och eftersom den/det är könsneutral spelar det ingen roll att dom inte vill ta reda på vad det blir (även om jag vill att dom ska)  =)

Var på Nyårssaluten en sväng idag! Det var väl sådär.. HIF ute i första matchen... Sen satt jag kvar i ett par timmar. Anledning?? För att se matchen mellan Vallåkra &  Croatia.. 
Jag tänkte att nån av alla dom man vet vem är i Vallåkra borde vara med.. Men när matchen väl börja var där inte en kotte jag visste vem var i laget! Snacka om bortkastad tid!!!

Väl hemma blev jag mobbad för mina rosa innetofflor (dom lila var inte bättre) den skyldiga var Daniel som stack in huvudet från grannen för o hämta kvarglömda saker från Nyårsfesten! En stund senare kom även grannen själv in för o påminna att jag ska vara hemma imorgon för att hans elmätare ska bli avläst... Jaja, jag kanske kan börja slipa lite på väggen i hallen då! Planen var att jag skulle vara klar när jag börjar jobba igen på måndag. Men det känns kört!

Årets första dagar har bestått av att umgås med folk. Nya grannen Angel har hängt här en del (hans lägenhet är fortfarande ouppackad) Josse hoppa in o åt lite mat här igår, Nadine & Niklas dök in för lite kaffe.
Linda & Shiva dök in en kväll & förvirra stackars hunden kunde inte riktigt koppla hur lägenheten kunde vara spegelvänd & hennes boll var försvunnen!

Nyårslöfte? Nope, Josse och jag har gett varann lite utmaningar i stället! I den ena utmaningen har hon tagit en stark ledning! I den andra laddar vi nog fortfarande båda två!

Nyår var förresten en trevlig tillställning...  


         

         

    

En tillbakablick på 2007

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? 
Insåg att livet hade mer att ge än det jag hade...
Hyrde lägenhet i andra hand..
Bröt en förlovning
Drog till Cypern med tjejkompis
Och säkert en hel del konstigheter

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Ja, eftersom jag inte några!!

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Nope däremot väntar vi på första bebisen i kompisgänget!

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej tack & lov inte

5.Vilka länder besökte du?
Danmark o Cypern

6. Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008?
Nä inte direkt!

7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
Det finns givetvis saker som man kommer minnas hände under 2007, men inte för vilken datum dom skedde!

8. Vad var din största framgång 2007?
Att jag vågade ta steget att lämna tryggheten i ett förhållande & ytterligare en gång fick visa att jag klarar stå på egna ben...

9. Största misstaget?
Att ibland ta saker och människor för givet!

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Nja förutom förkyld i ett par månader så har jag varit lyckligt befriad!!

11. Bästa köpet?
Ingen aning!!

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Nöjeskontot har varit på tok för högt!!!

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Friheten jag har!!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?
Trying to recall... det var texten i den som fick mig att vakna!!!

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Från sommarn och framåt, definitivt gladare!

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Rört på mig mer kanske...

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Hmmm, rökat kanske! Säger nog mest det för att det låter bra!

18. Hur tillbringade du julen?
Julfrukost med Jennie & Josse, sen var mina föräldrar hos mig! Vuxenpoäng till mig :)

19. Blev du kär i år?
Kär är fel ord, men där fanns någon jag fastna för!

20. Hur många one night stands?
Ett par stycken...

21. Favoritprogram på TV?
Desperate Housewifes

22. Bästa boken du läste i år?
Har inte läst så mycket under året!

23. Största musikaliska upptäckten?
Hmmm, det är ju iaf inte att jag har en sångröst!

24. Något du önskade dig och fick?
Fick o fick..  men förstahandskontrakt på lägenhet, ger ju lite mer trygghet!

25. Något du önskade dig men inte fick?
Njee, jag är nog rätt nöjd!

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
Jobbade, åt glasstårta med Jennie & Stein!

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Allting kan alltid bli bättre

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2007?
Nja det har väl varit som vanligt.. dvs väldigt ombytligt!

29. Vad fick dig att må bra?
Mina vänner!

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Hmm.. typ ingen.. men visserligen skulle jag säkert kunna hångla med Gustaf Andersson (men han räknas väl knappast som kändis)

31. Vem saknade du?
De är väl en del av dom vänner man "dela" med Peter!

32. De bästa nya människorna du träffade?
Det här året har många nya bekantskaper skaffats, så för att inte ställa till det är det bäst att inte nämna någon vid namn. Sen är jag givetvis tacksam för de vänskapsband som knötits för egen del med folk man känt till men inte umgåtts med, här ska definitivt Jennie & Josse nämnas...

33. Vilken politisk debatt engagerade dig mest?
Är inte så politiskt engagerad...