Gott nytt år....

Idag är det årets sista dag....

De 2 senaste dagarna har tillbringats på Väla...I förrgår med Peter som hatar det stället mer än nåt annat... att gå där med honom är alltså lika med fullständigt kaos!! Skulle vara lättare att vara där med en hel dagisklass... JAG E HUNGRIG, E VI INTE KLARA SNART??, KAN VI INTE ÅKA HEM... detta får man höra ungefär 10 gånger på 1 timme. Men andra ord GANSKA onödigt att åka dit med honom... Ett par byxor fick jag med mig därifrån!!!

Igår bar det dit igen med Nadine o Niklas!

Niklas hatar det ungefär lika mycke som Peter, men han är tydligen mer väldresserad, utan att  gnälla en enda gång traska han efter oss shoppingtokiga flickor i ca 3 timmar... denna dag sluta me 2 nya töjor o 1 jacka... Även Nadine hitta i sista sekunden... samtidigt som dom ropa i högtalarna att det var dax o stänga, en tröja till kvällens bravader!!!

Ikväll bär det upp till Fredriksdal för att fira nyår med Nadine, Niklas, Annelie o Leif... Lungt o stillsamt med en massa go mat...

Nä mina vänner... GOTT NYTT ÅR....

Ps... vid det här laget så vet jag att det är MÅNGA som läser i denna blogg... Vänligen lämna en kommentar eller håll er borta.... ;-)


Nu är julen äntligen över....

...Nu var det länge sedan det uppdaterades igen!!! Så här kommer en sammanfattining av Olssons jul!!!

Den 21 var det julfest på jobb, efter lite lätt hysteri (eftersom en person valde att sluta) var det rätt i julklappsleken igen och det såg ut som om alla skulle få varsin klapp bar det hemåt för att snabbt o
lätt frächa till sig inför kvällens tillställning! Med mig hade jag Anna.

Snabbdusch och påklädning sen kom Pet o Jocke o hämta upp oss med Jonas bil, som Pet lånat för att vi på Söder skulle hinna med allt!

Jag hade lovat vår kära Haval att hjälpa han med julklappen som han hade med sig(eller rättare sagt rimmet till det), under tiden jag var hemma han Haval ångra sig 2 ggr på vad det var för paket! Undras om han alltid reser med ett par extra paketer!?!?

Middag o massor av skålar och tal som vanligt blev det på julbordet! A-M på ena sidan o J-Lo på andra, så jag var i trevligt sällskap...

En del nyheter presenterades, en del goda, en del får framtiden avgöra, men man ska ge allt en chans, så kommer jag även att göra den här gången!

Efterhand blev det mer alkohol o jultomten Telia-Magnus dök upp o dela ut våra paketer med tillhörande rim! I mitt paket låg 10 st 10;an lotter, varav det var en 10;a i vinst på den ena!

Förutom det så fick jag en penna o ett kuvert med en slant av jobb, 3 st biobiljetter, samt ett LIIITEEETTT paket som var ytterst oväntat av en annan kollega, jag tackar ödmjukast för dessa gåvor!


I vanlig ordning var det full fest senare och i vanlig ordning var Olsson en av de sista som lämnade byggnaden!!


På fredan låg man väl mest o vila sin lilla kropp efter partyt, en liiiten sväng på stan blev det för att fixa lite julklappar, man är ju som vanligt ute i EXTREMT god tid.

Sen blev det middag på vå lokala grekiska resturang, San Torino och sen bar det iväg till GA_hallen där Pet från jobb möttes upp och vi såg HB Pearls förlora, detta avslutades med en öl på en ännu mer
lokal pub PUNKTEN...


Lille Julafton var jag fortfarande och ytterligare en gång lite sliten, sista klapparna inhandlades och vi åkte till Peters föräldrar och  provsmaka av julmaten samt spela Bingo Lotto... jag fick emellanåt ta mig små vilostunder, pga den slitna kroppen...

Ohhhh jaaa, vann gjorde jag!! En ny lott!

så nästa gång de e bingo sitter jag spikad framför TV;n...HAHAHHA, FET CHANS!!!!


Sen var det julafon o det bar iväg till kolonin för att dricka lite glögg,

Kalle Anka på TV;n, julmat o så småningom kom tomten...Olsson måste ha varit väldigt snäll, följande saker levererades:

*Ett julgranssmycke till mitt armband
*Persentkort på massage till min stackars rygg
*En CD skiva
*Kaffemuggar som bytades ut
*EN kudde
*En ny filt
*Tobleronechoklad
*Köksvåg
*Toaborste
*Regnställ
*2 st tröjor
*Strumpor
*En prydnadsvagga med 2 barn(tror Peters föräldrar vill ha barnbarn)
*Kökshanddukar
+en massa småsaker som jag har glömt bort


Juldagen slappa vi hela dagen o på kvällen kom Annica hit och vi gick till Bishop för att möta upp Pet, som såsmåningom dök upp ATOMFULL!!! Där satt vi o tjattra o drack öl, lite senare dök även Stina upp. Duktiga som vi var gick vi hem o la oss kl 2...

Jag märkte att Peter var ganska packad, när jag kommenterar det, får jag till svar:

-Jag e inte full, jag bara slappnar av o e mig själv!!!


Så när ni hör någon slöddrar när dom pratar så slappnar dom bara av..


Annandagen var det gåsamiddag me föräldrarna, mycket trevligt, 2 tavlor fick vi i julklapp där!!


De 2 senaste dagarna har jag bara slappat och njutit av ledigheten!


Snart är det nyår, detta ska firas med pompa o ståt i sällskap av ett par stockholmare... ska bli trevligt värre!!!


Granen e på plats...

... jajamensan, den står där den ska stå. Missförstå mig inte! Jar tycker det är JÄTTEFINT med julgran, bara jag slipper ha den hemma hos mig. Vår lägenhet är in SÅÅÅ stor.
Men varje jul ska det möbleras om så gran-jävlen ska få plats!

I år fick Peter det stora uppdraget att handla gran SJÄLV, eller rättare sagt ihop med Fredrik.. detta såg ut att gå bra, han kom hem med en lagom liten gran...höjdmässigt!
När granen var i foten och vi skulle ta bort nätet höll hela lägenheten på att gå sönder...det visa sig att den hade typ 10 kilo extra grenar på ena sidan... så det var bara att börja klippa bort gren efter gren till den blev stabil... 300 kr kosta den från början och nu är där väl gran kvar för 200... ha ha...

Jaja, det ser väl GANSKA mänskligt ut nu!

Sista arbetsdagen idag, julfest idag, roligt värre ska det bli!

Klappen e handlad, out-fiten fixad, rimmet skrivit! Tja det känns som det mesta är under kontroll! =)

Tack o hej!!!! 

3 dagar kvar....

... sen väntar lite mer än 2 veckors härlig semester! =)

Jajamensan, 3 arbetsdagar kvar, sen e det julfest på tordags kvällen! Julklappen till kollegan är fixad... alla andras julklappar verkar vara under kontroll de med! känns toppen!

På torsdag ska Anna-Panna hänga med hem till mig och göra sig iordning inför kvällen! Sen gäller det för övriga företag på Berga Industriområde att hålla i hatten!!

Igår var jag hos den förädiska tandläkaren som envist men bestämt påpeka att jag MÅSTE dra ut en av mina visdomständer! För 3e gången sa jag NEJ!!!! Tanden är kvar, tandläkaren sur och jag är mycket nöjd!

Sen bar det väg på stan med Åsa S, ett himla snurrade i en massa affärer och det sluta med att jag kom hem med INGENTING!!!

Det visa sig att kjolen som jag ska ha på torsdag hade den andra Åsa sökt med blåslampa efter! Med ett nöjdt leende på läpparna konstaterade jag... HIHI, en sån hänger i min gaderob!

Nä nu ska Olsson jobba lite!


Pust o stön...

... jaja, då var månaden nog lite räddad! Tack för det Telia-Johan!

Jajamensan då klirra det till i kistan! =)

Skönt att inte behöva ha kniven i ryggen hela tiden, kan andas ut lite nu när man ligger på plussidan!

Luncha idag med J-Lo Jossan Maria Sebbe o Pet nere på Harrys! Korvstroganoff för andra dagen i rad! Snacka om ensidig kost!

Ikäll ska Olsson bara precis hem o slappa---- hela kvällen!!!

Grundlurade...

.... ja det är vi många som är...

Hur i helvete en människa kan ha en så livlig fantasi och hur man klarar av att hålla isär alla lögner är för mig en gåta.

Jaja, hoppas verkligen att personen får hjälp...

Ikväll har jag varit o kollat lite basket... var trevligt värre. Satan i gatan vad det blev spännande.. förlängning i denna sport måste vara ovanligare än att det snöar på julafton...

Imorgon e det kalas hos svärmor... 66 år slår hon till och fyller, hoppas verkligen att Peter inte kör en favorit i repris och hurrar lika många gånger som hon fyller... då kommer Olsson o tappa öronen...

Sen en liten påminnelse.. folk pratar med varann...... speciellt tjejer (och en o annan kille..)

Tack & hej


hej hopp...

....Olsson mår illa i lilla magen....