Sålt hjärnan??

Eller själen... Välj själv...

Henke tränare i BoiS...

Vet inte om man ska skratta eller gråta...


       







Dessutom har jag ont i huvudet....


Effektiva lördag...

... klockan är 12.21, och jag har redan hunnit städa (damma, dammsuga och torka golv), bära upp sovrumsdörren från källarn med hjälp av Tessan, hängt/bankat den på plats, skurat den vit igen. Varit på Konsum och handlat...

Lite småmeck är kvar att fixa inför kvällens festligheter som äger rum i denna lyan. Lite förfest innan vi går ner på stammis-stället för nån öl. Vad som händer efter det vet man aldrig!

Kvällen igår tillbringades hos Mia, med henne Tessan. Idol finalen avverkades. Nöjd med resultatet är jag oxå, egentligen höll jag på Calle, men tvåan brukar ju alltid släppa bättre matrial så grattis!

Nu ska jag trixa vidare innan det är dax för en sväng på stan. Att slänga huvudet under en dusch hade egentligen varit en fiffig idé, men eftersom det är kallt räddar jag situationen med en mössa istället =)

----------------------------------------------------------------
Ett par dagar har jag lidit av samvetskval, på vad som är rätt och fel. Jag tog ett beslut, men var inte säker på att det var rätt, men ju mer jag tänker på det, ju mer rätt känns det... Nu är det bara sista biten av samvetet som ska enas om det....

Det fanns en mening..

..med att jag la om mina rutiner och duscha igårkväll :)

Vattenledningarna är ju sönder
nu...



Ytterliggare en helg till ända...

Och denna har känts (och varit) kortare än alla andra!

Fredagen tillbringades på PEAKs julfest med Mia och Tessan som sällskap. En kul och trevlig kväll med MÅNGA olika personligheter och stilar! Lite tävlingar och utmaningar inledde kvällen och jag kom hem med ett par blåa morgontofflor! Kvällen blev lite kortare än planerat då vi vid halv 12 tog tåget tillbaks till stan.

Lördagen inleddes för min del kl 9.00, eller ja, det var då jag infann mig på jobbet.. en lördag (?!?!) Jajamen, ledarskapsutbilding stod på schemat.. Fram till lite innan 16 var jag där och fick huvudet fullpumpat av matnytting information. Att få utbildningen och redskapen är en sak, att praktisera det i verkligheten är en helt annan. Men jag vet med säkerhet att jag kommer ha nytta av allt jag lärde mig!
Redan nu i helgen har jag (i helt privata syften) använt mig av den viktigaste punkten UPPFÖLJNING!!!!

Kvällen var vigd till nya festligheter, glöggkväll hos "Rehab". Man kan säga att det är lite av en tradition, jag var ju där i fjol oxå :)

   

Vid 22 snåret bröt jag och Tessan upp från detta sällskapet för att möta upp Mia på stan, för att ta EN öl. Kan säga att EN öl blev fler och det sluta med att vi stängde stället... Eller ja vi gick helt enkelt när lamporna tändes.

Kvällen på Bishop var både trevlig, rolig och konstig. Folk kom och gick från vårt sällskap, de vi lämnat på festen dök så småningom upp. Jag utsatte Jennie för "personlighetsutveckling" och det gjorde hon med bravur! Uppdrag? Fixa ett telefonnummer!





 
Lite bilder från Bishop...



Nu kallar sängen så man kommer upp imorgon.... Ny arbetsvecka hägrar....




Gäller att garadera sig...

... imorgon måste jag komma upp i tid..

Efter att försovit mig i onsdags och varit jävligt nära en upprepning idag tänkte jag till, och anställde Tessan som extra väckarklocka! Hon är nämligen uppe innan tuppen hittat skorna. Imorgon vore en olämplig dag att INTE komma upp i tid, då jag ska direkt vidare till Malmö efter jobbet. Så en dusch och lite tid på sig redan på morgonen hade varit fiffigt!

Därmed kallar sängen redan nu, eller ja jag är redan placerad i den, men det hjälper ju inte så mycket för nattsömnen om jag inte stänger ner datorn och faktiskt försöker sova!

Vilken dag...

Vaknade halv nio och kände att något var fel... Ja det kan man ju lungt säga, jag börjar jobba kl 8. Sentomsido kom jag till jobbet och där flöt väl det mesta på. Två personer mindre, men man är rätt van vid att folk kommer och går vid det här laget.

Något som jag har blandade känslor för är att jag ska infinna mig på kontoret kl 9 på lördag för ledarskapsutbildning. Fick veta det idag (framförhållningen går ju att jobba på), och det är en utbildning jag ogärna vill missa.

Det innebär indirekt att det blir en lugn kväll i Malmö på fredag. Jag Tessan och Mia ska gästspela på PEAK ITs julfest!

Ikväll fick jag ett ryck och baka scones, blev smaskens, hade dock glömt hur torr man blev i munnen av dem... så nu kommer jag behöva dricka vatten hela kvällen... Eller iaf tills det är dax att sova...


Sönderstressad??

Japp det kommer bli konsekvensen... Känner att hela förmiddagen är bortkastad... För andra dagen i rad...

Hur jag ska hinna med alla måsten förstår jag inte.

Nu är det lunch iaf, och ja jag kan välja att jobba, och ja det har jag försökt, men folket jag behöver ha tag på har oxå lunch...