Stockholm, galen GPS & jobb!!

Jajamensan vi kom fram säkert o tryggt!
Christian och jag begav oss onsdag direkt efter jobb till Stockholm, och vid 22.30 snåret ramla jag in hos Nadine! Resan gick utan större problem, det enda var väl egentligen att vi skulle stanna o äta någonstans utmed vägen, efter ett stopp på ett konstigt ställe i Jönköping, beslöt vi oss för att ta nästa vi hitta. Det dröjde 20 mil innan vi gav upp och åt korv på en mack! Den smaka smaskens, och jag som hatar korv!!! Snacka om att vara hungrig!

Väl på plats i huvudstaden tänkte jag att  det är lika bra att kolla upp så alla kläderna passar som dom ska, så jag inte står med det lilla problemet i morgon bitti! När jag tagit på mig "out-fiten" tittar Nadine på mig och utbrister
-Gud, du liknar en sån jag har förutfattade meningar om när jag åker tunnelbanan. Hahaha!!!

Döm själva!
Jag tyckte vi var snygga!!!



Inför första mötet var vi ute i väldigt god tid. Räkna en kvart till 20 minuter att köra dit! Vi hade en marginal på 40 minuter! Det vi inte hade räknat med var att hamna i total kaos utanför Bromma! 800 meter på lite mer än 45 minuter... Det är väl den sträckan Johan Wissman springer på lite mer än 45 sekunder (eller det kanske är 400) i vilket fall som helst så försinka det oss ganska rejält!

Men vi har tagit oss genom dagen, med mycket stress mellan ställena, en galen GPS-maskin som hade väldiga problem att bestämma sig och har guidat oss på många konstiga vägar för att sedan vråla:
--Sväng vänster. Omräkning sker. Tappat Signalen, vänd om!! Vi höll på att bli tokiga!

Mötena gick iaf bra! Vi är nöjda, förhoppningsvis även de som vi besökt!

En annan rolig grej var när Christian ringde Ia, berätta att vi var i huvudstaden. Hon sa väl typ va kul, var på Christian säger:
-Ja det roligaste är att se Åsa sådär uppklädd! Det händer inte var dag!
Jag var alltså resans höjdpunkt... känns lite sådär...

Nu kallar sängen och uppladdning inför morgondagens möte!!!!

Glädje, förvirring & jobb...

2 intensiva dagar är nu avklarade!

Igår var det besök hos hyresvärden på hans jobb, precis innan lunch, det gick bra och förhoppningsvis blir det en flytt! Dock inget helspikat. Med andra ord lite glädje där!

Men skam den som får vara glad... En bit in på lunchen kom ett SMS som tog udden av glädjen.  Koncentrationsförmågan på arbetsuppgifterna sjönk radikalt & totalt kaos i hjärnan... Jag vet ännu inte om jag är ledsen över det hela, givetvis kommer det kännas tomt ett tag, men just nu är jag mest irriterad över de dåliga/uteblivna förklaringarna...

Imorgon är det i alla fall dax att åka till Kungliga Huvudstaden, dock känns det som jag har 1 miljon saker att göra INNAN jag kan åka! Inte har jag packat än! Nädå.. det blev lite basket ikväll istället!!!
Tusen förberedelser som inte heller är klara. Dock kan jag pricka av ett par saker på min "lista"
# Väskan är fixad (snodd av Josse)
# Svarta brallor (lånade av Ewe)
# Dataväska (lånad av Pet)

Så imorgon har jag typ 100 offerter o fixa plus alla förberedelser inför mötena! Känns väl sådär o ha allt det kvar.. hade man inte haft andra tankar som tagit över lite då & då under dagarna som passerat hade man kanske varit mer i fas... Men ibland kan man inte koppla bort det privata, även om vill....
Men, men.. det ska bli skönt att komma iväg o skingra tankarna ett par dagar. Helt underbart o träffa Nadine & alla dom andra !!! Har varit dåligt med mina besök där!
Men nu blir det 4 härliga dagar (även om jag ska jobba lite)!!

Lite frågor om mina tankar...

Varför bloggar du?
Framförallt för min egen skull, bloggen är ett bra ställe att ventilera tankarna, ibland känns det som man mest skriver om fester och när man hänger med vänner, men det beror väl på rädslan att lämna ut sig själv för mycket. Givetvis är det kul när folk läser o kommenterar,

Vilken egenskap vill du helst se hos andra?
Ärlighet.

Hur var du som barn?
Mest som alla andra barn tror jag, snäll ibland, busig ibland o sur ibland

Betyder kärlek mer för dig än vänskap?
Ja & Nej, svårt att svara på då det är två saker som både kan vara väldigt närliggande...

Vad kan man leva utan?
Raclettjärn.. mitt är fortfarande oanvänt

Vilket är viktigast hos din partner?
Ärlighet & kommunikation i kombination med förståelse, givetvis är det viktigt att man attraheras av varann med

Har du funnit Harmoni i ditt liv?
 Är mer harmonisk än för ett år sen, så sakta men säkert...

Hur ofta lagar du mat hemma?
Alldeles för sällan

Vad skulle du göra med ett friår?
Se världen...

Hur svarar du i telefonen?
Beror på vem som ringer

Är du pinsam på fyllan?
Det kan alldeles säkert hända

Hur ser folk dig?
Väldigt olika tror jag, beroende på att olika människor känner mig på olika sätt...

Värsta känslan?
Ensamhet, när man inte vill vara ensam. men ibland är det hysteriskt skönt.

Favorit tv-program?
Hmm, är tyvärr ingen flitig TV-tittare, föredrar filmer

Hur ser en perfekt ledig dag ut för dig?
Umgås med vänner.

När grät du senast?
Det är nog nån månad sen...

Är du vidskeplig?
Nej inte direkt

Vad skulle du vilja ändra i ditt liv om du fick ändra på vad du ville?
Det finns väl alltid saker man önskar var ogjorda, dock inget jag funderar på

Skulle du vilja vara med i kungafamiljen?
Absolut inte.

Vart går din drömresa?
Just nu till värmen, varsomhelst

När blir man vuxen?
Ingen aning.

Vill du säga förlåt till någon?
Ja.

Vad tror du på?
Ödet

Vilken dokusåpa skulle du helst vilja vara med i?
INGEN

Vad skulle du helst vara - snygg eller lycklig?
Lycklig.

Vad är lycka?
Att må bra o vara harmonisk

Vilken person beundrar du?
Morfar

Vem har makten i ditt liv? 
Förhoppningsvis jag själv 




Ytterliggare en vecka är snart slut!!!

Veckorna bara springer iväg!!
Fick lite halvpanik när mamma ringde o fråga om jag kom hem på lillejulafton eller julafton!!!

Annars har det varit jobb, jobb och ytterliggare lite jobb till!!

I fredags blev det trots allt lite drikar hemma hos Josse och vidare på lite "after-work" på Bara Vara, där vi mötte upp, först med Sara, sen kom även Julia och några av hennes kolleger. Varav den ena är "hon som jag ALLTID träffar ute" Blev jag förvånad?!?! NEJ! Sen messa kusinen som var ute med sin kusin och slöt upp till vårt sällskap. Sprang även på Jonas & Jeanette där, trevligt att tjata lite skit där med!
Kvällen blev lugn, hela lördagen var ju trots allt planerad!
Det enda tokiga var väl det SMS som gick iväg från min telefon, till den blonda killen, det var INTE jag som ville ha fram ett mess till han, det var INTE jag som leta fram numret, det var INTE jag som skrev messet, och det var INTE jag som skicka det.... Det ända jag är skyldig till är att det var MITT nummer som dök upp på telefonen på Slottshöjden!!!

Lördagen var det dax att hjälpa Josse att packa! Vi kan väl vara lyckliga att hon bett om hjälp, annars hade hon SÄKERT varit klar till Midsommar 2009... Mer ostrukturerad människa när det gäller packning får man leta efter!!! Men skam den som ger sig, hemmet blev packat (eller iaf hennes halva)
Jennie hitta lite jongleringsbollar mitt i packningen och hade ett svagt minne av att hon kunde jonglera, det kunde hon inte..

På kvällen var det dax för lite tjejmiddag då jag lovat att "adoptera" Elina denna kväll! Alla drog sitt strå till stacken när det gällde maten och den sent inbjudna Sara tog med efterrätt då hon fått en ny receptbok!!
Som vanligt när det gäller oss tjejer, kom samtalen ganska snart in på killar & sex! Bästa hångel, konstigaste ställe osv. Det var då Josse smet en våning upp och hämtade BOKEN (vad den innehåller är tjejernas hemlighet) men många garv blev det utmed kvällen! Inga större skandaler inträffa.. Lina hitta inte kylen (trots att hon varit här många gånger) Nicko (den lilla hunden kräkte på Sara)
Som vanligt ramla vi in på Cardinal där vi dansa loss och hade allmänt kul... En del av oss roligare än andra :) En del ogenomtänkta incidenter skedde väl med!
Vid halv 4 fick jag o Josse nog o traska hem!

Söndagen startades med ett besök på nya Lidl, så nu är kylen påfylld! Bakismat med Josse & Elina... Mina föräldrar har oxå varit här o yrat en sväng! Och givetvis är den tradiotinella söndagstvätten är utförd!

Med andra ord en helt vanlig helg... inte många lugna sekunder!!!!

Imorgon e det dax för nya tag på jobb! Har en hektisk vecka framför mig!!!!!

Sammanfattning!!

Fredag: After-work på BaraVara med Josse o Julia!! Leta kostymkillar med tvättbrädemagar, hitta en mental coach i 40 års åldern (förmodligen utan tvättbrädemage)  som vi bestämde träff med på söndagen!

Lördag: Shopping med Elina ---> sov lite---> mat med Annica---> fest hos Jennie, lagom mycket folk---> ingen utgång utan hem i sängen!!

Söndag: Vakna tidigare än tuppen! Vid 11 kom Josse och hämta mig & Julia, ner till stranden, givetvis/ganska väntat hade vår "dejt" dissat oss... Vidare till Wayenes för lite frukost. Hem, skulle precis sova lite, då kommer Josse på att det är ett ypperligt tillfälle att dra till IKEA och provligga sängar! Samt givetvis äta köttbullar!

Måndag:Jobb...

Tisdag: Jobb...

Onsdag: Jobb....

Dras med nån liten förkylning! som gör mig hysteriskt trött! Pallar ingenting, går hem från jobb o typ dör!

Har kommit på (med hjälp av Josse, då jag inte alls tänkte så, när jag skrev vad jag skrev...) att det känns som ett bra tillfälle att ta upp en gammal kontakt som jag mer eller mindre tappat bort!  Eller egentligen har den väl inte varit borttappad, mest bortglömd mycket pga att hela ens liv emellanåt känns planerad in i minsta detalj, och när man inte orkar planera är det lättare att hänga med folk som bor i krokarna. Men det är helt enkelt en person som är trevlig att hänga med.....

Förresten... GRATTIS SVERIGE TILL EM-SLUTSPELET!!!

Underklädsparty!!

Igår var det Johannas tur att stå värd för en liten tillställning!! Underklädsdemonstration stod på schemat!
Trots att jag gjorde ingenting under hela dagen blev det i vanlig ordning stressigt som attan när jag väl skulle iväg... Hann avverka hela 3 olika stadsbussar innan jag kom fram!! I slutändan var den buss jag skulle åka med försenad så jag kunde tagit det lungt redan från början!

Väl på plats hos Johanna demades underkläderna och sen uppstod någon typ av kaos när lite mer än 10 tjejer helt hysteriskt skulle prova sakerna o skrek efter storlekarna, ja det hela sluta med att man var många pengar fattigare... men va sjutton, förhoppningsvis får man valuta för pengarna :) Haha!!!!

Lite vin och drinkar senare bar det ner till UtPosten för ytterligare alkohol och ytterligare folk slöt upp till vår skara (ja en del trilla av med)
Kvällen avslutades på Cardinal, med ytterligare tillökning av Josse o några av hennes lagkompisar!

Lite bilder från kvällen (och NEJ här bjuds inte på några underklädsbilder)


Kvällens värd (och hennes stövel)


       

Dagen har tillbringats med att tvätta (ehh ja jag fick min söndagstid igen) och givetvis den traditionella bakis-maten med Josse & Jennie! Även denna söndag var jag inte bakis, så det kanske är dax att döpa om det till nåt annat????

Annorlunda After-Work!!

Efter ett samtal med Jennie under arbetstid igår, var jag helt plötsligt inbokad på Afterwork med henne och HELA hennes familj, ja jag brukar ju göra oväntade o konstiga saker, så varför inte!!!

Presentationen av mig för familjen var en övning inför presentaionen av Stein.. Dock säger ryktet att han får en mjukstart, inte alla på en gång! Men inte behöver han oroa sig, allihop var trevliga!!
Eftersom vi satt vid 2 bord kan man jämnföra det hela med speed-dating då folk rotera runt, för att alla skulle ha en chans att prata med alla!
 
Mitt i alltihop säger Jennie; -Åsa e inte det där dina släktingar???
Jojomensan, minsann o dar, där stod kusinen Emilia och hennes kusin Anna! Och helt plötsligt var det 2 familjer samlade, ett par minuter senare dök även Josse upp!

Tydligen ska Anna göra sin praktik i Stockholm och då passa vi på att lösa hennes boende under januari-maj, då min vän Nadine behöver någon just under denna tiden!! Kalas ju!!!

Vid 9 tiden var det dax för mig att bryta upp, fick skjuts av Emilia och Anna, som hängde med in till mig en sväng. Detta resulterade i ytterligare en målad smörkniv, och givetvis måla Anna en krokodil!!!!

125203-309
 

Detta innebär att det nu bara finns en kvar som Jennie har paxat!!!!

Kvällen avslutades i sällskap av D, och 3 avsnitt av PrisonBreak, det sista strula dock textningen på (eller rättare sagt så var den obefintlig) och man fick anstränga sig lite för att hänga med!

Nu är det snart dax för nya äventyr, underklädsparty hos Johanna!! Kan alldeles säkert bli en intressant tillställning även detta...

Pysselkväll!!!

Ikväll har det varit invation av lägenheten!!
Katja kom för att överlämna lite saker jag hade hemma hos henne, och det var mig en salig blandning av saker..

2 böcker (ganska normal sak att låna av varann) 
HIF-tröja (nja, har man ingen o ska på match och inte har nån så)
4 ölglas (vem sjutton lånar det om inte just Katja)

Samtidigt dök familjen Westphal/ Laulis upp med doggen!!!
Efter lite varma mackor kom jag på att min födelsepresent från just Katja & hennes pojkvän Daniel fortfarande var orörd...


Med tanke på den kommande bebisen var detta ett ypperligt tillfälle att kolla deras konstnärsförmågor, då de snart ska rita teckningar med en liten! Detta var en mycket uppskattad ide, misstänker att dom kommer köpa en MASSA träsaker och måla själv i fortsättningen...

    


Resultatet?
Alldeles strålande!!!
Vem mer än jag har så här konstnärliga röda knivar :)

Dom 3 till vänster är Lindas verk, de 3 högra därmed Pelles


Även Jennie o Stein titta in ca 4 minuter för att säga hej (framförallt till Pelle) Jennie kom dock ganska snart på att detta inte var hennes livs smartaste drag då hon är hundrädd och Shiva var på plats!

En massa kackel o småsnack & skratt blev det här med 3 tjejer... Pelle klarade alldeles utmärkt medans Shiva efter ett tag nog mest önskat att vi hållt käften, och gömde sig under bordet!




En annan kul sak är att jag ÄNTLIGEN ska upp till Stockholm o hälsa på Nady o co!!!! :) Den 29e bär det upp, med kollegan Christian, lite inbokade kundbesök under torsdagen, sen ska det bara umgås med Stockholmarna!!!

Funderingar...



# Hur fan kan Roger Pontare ha en snygg son....
Ehh ja det kan man ju undra... Men Vincent såg riktigt trevlig ut...

# Är jag kär, eller är jag kär i tanken på att vara kär???
Eller handlar det om att jag vill ha nån att småmysa med i höstmörkret?


I vilket fall som helst har jag gjort ett försök att "ta tag i mitt liv" idag.
Men ett av dom svar jag väntar på verkar sitta långt inne (iof är jag inte superförvånad). Nånstans måste man kanske inse att det är dax att gå vidare, kanske är jag beroende av att få avslut bekräftade för mig.. det är då jag kan gå vidare på ett ärligt sätt!
Det är först då som JAG kan ransaka MIG och verkligen ta reda på vad jag vill...

Var en hel del diskutioner om var olika gränser går under gårdagen! idag lades en "strategi" upp under "bakismiddagen", som idag bestod av mig och Josse utan mat!
Känns som en bra plan..... och visst ska man följa sitt hjärta!!!!


Får passa på att be om ursäkt för eventuella "opassande" mess under gårdagskvällen/natten!


En röd tråd???

Nej miljoner  av dem.. min lägenhet har invaderats av röda trådar efter min knasiga ide att sy min Halloweendräkt själv! Har gett upp hoppet om att få ett trådfritt hem! Dom finns ÖVERALLT!!
På tal om Halloween har den omtalade PUMPA-DRÄKTEN ytterligare ett evenemang framför sig!! Den ska bege sig ända till Åstorp idag!!

Kvällens Bärare!!!


Hos mig är det tjejmiddag idag!
Efter diverse kompromisser blev det tacos på meny..
Första tanken var Raclette... men osten luktar illa...
Andra tanken var Fondue.. men där rösta jag o Josse ner Jennie på vägen till Maxi!!
På Maxi var vi väl mest som yra hönor.. (som vi är i vanliga fall med) men allt & alla kom med tillbaks! Så nu BÖR jag sätta fart o röja lite här!!!

Pss... har en känsla av att det kommer bli MYCKET kackel här ikväll, då varje gång någon sa något kom kommentaren... NEJ DET SPARAR VI TILL IKVÄLL, från nån annan!!!!