Festivaldag 3

Äntligen är festivalen över! Det har iof varit mycket intressant och trevligt, men 3 dagar räcker bannemej! Man är inte 15 år längre!

Förfesten hos Jennie, eller i Jennies trappa var mycket trevlig, 1 fest på vaje våning skapade ett himla minglande! Med tanke på att där finns lägenheter som INTE var med i den allmänna trappfesten så hoppas jag dom hade investerat i öronproppar! Men Jennie (och alla vi andra) fick en ganska bra bild av vílka som bor i trappan!!

Det roligaste var nog grannen längst ner som bjudit in oss, dock sov han när vi kom dit, men det löste Lina helt enkelt genom att.... gå in o väcka honom... givetvis var Tima med o dokumenterade!

    


På Jennies egen fest var det ganska mycket folk, dock lockade olika av festivalens aktiviteter olika människor och det avlöstes i en ganska behaglig takt!

Lite mingel-bilder...

    
Fångad av en stomvind-tema med fläkten som hjälp....

         

   


Fatima var som bekant kvällens fotograf, i hennes fall lockade Svenska Akademin, och min kamera fick en liten semester-tripp dit och har även övernattat på Gasverksgatan. så en del av de dokumenterade sakerna har jag inte sett själv, men samtidigt får man nu se mer av festivalen nu i efterhand!

Här är Fatima med Baja-Maja-vakten efter sitt livs första besök på en sådan!!



   
Svenska Akademin

För vår egen del blev det lite Andreas Johnson

    



Lite karusell me Johanna! (obs denna startades upp endast för vår skull) 3 varv fick vi åka!!!!



Kvällen avslutades som majoriteten av våra lördagskvällar på Cardinal... Vi kan nu konstatera att dörren är låst igen!!
Jag lyckades även, på något konstigt sätt informera HELA terassen på Cardan om att NEJ, JAG SKA INTE HA SEX INATT!!!Hur detta gick till att halva Helsingborgs befolkning på stället fick ta del av denna informationen och varför jag dela med mig av detta är fortfarande lite oklart, dock kan jag konstatera bekräfta att informationen stämmer!!!Inga fler frågetecken i detta ämne alltså!

Efter detta drabbades Jennie av en hysterisk trötthets-attack och var tvungen att vara hemma i sin säng helst för en halvtimme sedan.. och hem åkte vi!!!

För mer information om kvällen titta in på http://jenniesliv.blogg.se/ 

Lite skakis...

... men på det igen!

Sitter o dricker lite kaffe, försöker piggna till och inväntar Ewe o Tima innan det bär av till Jennie som är kvällens festfixare! Ringde precis henne o informera om att vi blir lite sena, vilket var totalt överflödig information eftersom klockan är betydligt  mer än 18 nu...

Var nere på stan en runda innan o käka (med Jennie) Då gjordes dagens första smarta val; sitta inne o äta, det utbröt nämligen en tromb på Södergatan, hysterikt regn ohc sakerna bara for!

Tima får idag ta ansvar för fotograferingen och med stor sannolikhet kommer det gamla rekordet att åka all världens väg....

Dax o fixa sig klart!!!

Förresten ett litet tillägg..

När vi var på OJ och handla skulle Jennie köpa 2 liter juice... och utbrister.... Ohhh, va jobbigt.. dom har bara 2 liters paket..

Vad är skillnaden mellan 2 st 1liters paket och 1 st 2 liters???

Festivaldag 2

Fredag och ÄNTLIGEN är även semestern här!  Dock har jag aldrig haft sååå mycket att göra som igår! Trodde jag skulle bryta ihop innan allt var färdigt!! Hem o vila lite...

Sen var det dax att börja partajandet, Annica, Nadine, Niklas o Angelica dök upp här innan det var dax o röra sig ner till Ewe o Tima!!! I vanlig ordning en hel hög tjejer o EN kille!!!

    
Niklas            Tjejerna

   
På uteplatsen      Annica o jag



Väl nere på stan mötte mötte vi upp med syrran o hennes kids (eller 3 av dom iaf) Jag är ju ingen barn-människa så där spontant... Men när man hör Becka vråla ÅÅÅÅSSSAAA och kasta sig i ens armar kan man inte låta bli o smälta....

    
Malin, Becka o jag      Jag o Sis


Drog ner till stora scenen o kollade in Joddla me Siv, när jag drack mitt andra vinglas för kvällen, var det som om någon slagit mig med en hammare i huvet... 2 val; gå hem, eller ställ dig o sov här... jag valde det första och mår oförskämt bra idag!


Jag Annica & Ewe


Pss blommorna vi har på armarna är från ungarna!!!

I väntan på Lennart...

Festivaldag 1

Stack efter jobb ner o mötte upp min namne från Landskrona... Lite mat på Bomb, lite kaffe på Waynes och MYCKET snack om vad som hänt i liven sen sist (och det är inte lite). I korta drag bara vara o umgås... supermysigt, det blir alltid så långt mellan gångerna vi ses...

När vi kände oss klara ringde jag Jennie för o kolla vad som hände med resten av gänget, Lennart var nästa anhalt!

Givetvis ville jag oxå se den "Leende Guldbruna Ögon-killen" och jag och Åsa begav oss mot Dunkers för möte!

Åsa var såhär nöjd med det beslutet!




Väl på plats och vid scenen var vi en ganska tapper skara, och eftersom Åsa idag var den nya i sällskapet trodde jag i min enfald att det skulle vara enkelt eftersom vi har samma namn, men för våra förvirrade vänner blev det ganska förvirrande med TVÅ ÅSA... och när frågan kommer;
-Vem av er är Åsa, då blev det nästan för mycket...

         


Dock  var inte dansbandet riktigt enligt tidsschmat och sound-checkade fortfarande en kvart efter utsatt start tid... Trummisen utbryter rätt vad det är "Jag dödar allt nu" ... hmmm ville vi vara med om detta...
Jaaa har vi nu tagit oss ända ner där så MÅSTE vi ju vänta o klippa en bild på Lennart him-self... Till slut startar spelningen med en sångerska som ser ALLT ANNAT ÄN NÖJD UT med att sjunga i ett dansband...Mer uttråkad människa ser jag sällan, eller jo förresten, hon som kommer med post till jobb från City-mail håller fortfarande rekordet! Under första låten utbrister något som trummisen döper till "extremt lokal skur" ja det kan man väl säga, ca 100 liter vatten rasar in på scenen och spelingen bryts...

Attans, ingen Lennart, men det löste sig... några småflickor ville ha hans autograf och då passar jag givetvis på att klippa en bild på honom bakom galler!!



Smart va?


Det var denna dagen!!

Imorrn väntar lite fest hos Ewe o Tima innan utgång på stan! Precis som idag, ingenting direkt planerat så det kan nog bli lagom förvirrat, som det ska vara!!!

3 dagar kvar!!!

Sen e äntligen den sköna semestern här! Dessutom är det festival i stan i helgen kan knappt bli bättre...

Jobb annars? Jotack, kallt som attan...
För alla er som anser att Babis Stefanidis bör placeras i frysboxen efter sveket att gå till Malmö, kan jag (varmt) rekomendera min arbetsplats... Det är nämligen så kallt att vi med jämna mellanrum, i den kyla som råder, går UT och "värmer" oss!!!

Dock har de unga Kanin-grabbarna Niklas och Christian löst det alldeles utmärkt på sitt lilla kontor...
Dom två, släckta lampor o lite värmeljus, kan det bli bättre????

     




Dagens middag intogs från en lokal pizzeria.. rätt ofta när man beställer något, får man svaret.. 10 minuter en kvart... denna pizzeria har dock sin egen variant!!!



Ikväll skulle egentligen min bostad invaderats av folk, så blev det inte riktigt och med facit i hand är det nog ganska skönt, har nog att grubbla på ändå.

Fatima & Ewelina dök förbi, drack lite kaffe, flabba skit, garva åt hur jag kan ställa till det för mig och log emellanåt lite medlidande, dock förstår dom PRECIS hur jag känner mig efter lunchen på Väla idag... dom känner ju till vad jag gjorde igår... *suck*

Har precis slängt på luren med Jennie för fjärde gången ikväll, sammanlagt över en timme i luren... dock var tre av samtalen ganska korta. Vad vi har pratat om vet nog ingen av oss riktigt.. och inte vi heller... eller nåt.. Festival i helgen är det iaf!!!!

Hur, var och när saker och ting händer går inte att påverka... varken i detta fall eller när det gäller killar... Ehhh...

Det är över nu!!!

Söndags kväll igen!

Igår var fest hos Lina! Förutom en hel hög tjejer, var även en jättestor hund och en 2 årig pojke på plats!

Jag hade ju gjort den lilla missen att inte informera Jennie om att Lina har en liten (väldigt stor rottweiler) vid namn Karre...  Både Jennie och den 2 åriga pojken Noah var i början av kvällen 100% säkra på att Karre skulle äta upp dom!

      



Dock har båda kommit därifrån med livet i behåll även om Jennie knappt återhämtat sig idag (tror dock ej det beror på hunden)!

I övrigt var det väl som vanligt, det diskuterades;
*Killar
*Silikonbröst
*Sex
*SMS
*Jobb
*Hur vi alla kände varann

En av kvällens höjdpunkter var när Jennie (efter ca 3 timmar) våga "klappa " hunden.. vet inte om klappa är rätt uttryck med tanke på att Karre NOG inte kände något...

Josse; Tror du verkligen han märker eller känner något av det där??
Jennie; Nää, men det känns bra för mig iaf....

Hoppas verkligen detta inte är ett uttryck hon nyttjar i andra situationer....

       



Dock var det en hel del som var trötta/skulle upp o jobba så till slut var det bara jag, Jennie, Lina och nytillskottet Josse kvar som åkte ner till stan! Jag skulle ju inte heller ut...meeeen en liten runda har ju ingen dött av


Järngänget för kvällen



 

En liten runda på Cardinal blev det i vanlig ordning...
  




Förälskelserna från natten har precis som planerat försvunnit!

Den enda jag fortfarande är kär i är Noah!

     



Jag har lääänge sagt att jag är på tok för egoistisk för barn, men visst smälter man med ett sånt här charmtroll, igår läste vi Nalle Puh böcker och han rita lite teckningar till mig
Ska jag skaffa barn ska jag beställa ett sånt här, får kolla upp adressen med Johanna så det blir rätt!!!


Dagen har tillbringats mest med att göra ingenting...

Linda o co kom in o hälsa på en liten sväng...

Gilla Pelles kommentar.. typ när jag åker tillbaks norrut så behöver jag bara kolla HD, Jennies blogg och din så har jag FULL koll på vad som händer här i stan!!!


Och inte skicka nått dumt SMS...

... att jag saknar dig sååå...

Varför i HELVETE kan jag inte hålla tassarna borta från telefonen när jag har druckit???

sorry att det kom ett....

Attans med, nu är jag YTTERLIGARE en gång den efterhängsna bruden,,, dock finns det en rimlig förklaring på kvällens/nattens SMS... Det fanns HUR många kostymklädda killar ute ikväll som helst, många av dom hade dessutom varit på bröllop...
Sååå chansen att HAN var ute fanns...

Jaja, trots att det utmed kvällen bara druckits 5 glas vin, sen kl 19... 3 hos Lina o 2 ute, så blir man fan "kär" i allt från träd till lyckstolpar... och ikväll var det HAN... men när jag vaknar senare idag har den förälskelsen gått över!

Förresten, jag är ju förutom att jag själv bloggar, en flitig bloggläsare... attans va kul att se folk på riktigt som man dagligen läser om....

Miss???

Glömde ju kvällens höjdpunkt..samtalet från Jennie!

Kl 19.03 spela det hysterikt i mobilen... det var Jennie som precis vaknat upp från sin eftermiddags sömn...

J-Va gör du??
Å-Nja, ingenting direkt... vaddå då?
J-Nä du är ju inte inloggad på datan, så jag blev orolig att du gjorde nåt kul som jag missa..

Sååå med andra ord, glöm ALDRIG logga in på MSN så fort ni kommer hem!

1 vecka kvar!!

Sen väntar 4 härliga veckor med semester! Attans va skönt det ska bli!!! Det är ju inte direkt något högtryck på jobb i dessa dagar!

Idag kom då den härliga helgen igen, den som varje söndagskväll känns sååå långt borta!

Trött som jag var kände jag inte för den "tradiotinella sociala vin-drickar-fredagen"  utan ville bara ta det lungt o softa, slängde iväg ett mess för manligt sällskap...

Dock hade nog inte budskapet om "osociala Olsson" nått alla..

Vid halv nio spela det i troll-flöjten (Jonas benänming på mobiler) YES, tänkte jag, han kommer... men icke det var Ann o hörde om hon "bara kunde svänga förbi" medans E& F hittta tillbaks från grannlandet...
Visst, lite sällskap har ju inte skadat nån...
Hann precis lägga på så ringer det igen, YES tänker jag igen... men nejdå... den här gången var det Linda som var uttråkad o ville dricka kaffe... Javisst, är den ena på väg kan den andra oxå komma...

Helt plötsligt var här 2 pers och 1 hund extra i min lägenhet... och Ewe o Tima "eventuellt på väg"

Suck... det var då hjärnan tänkte till,och konstaterade, NEJ, nu ska jag helst inte få några mess från HAN... hade känts lite sådär o slänga ut folk när man sagt OK.

Nu har iaf alla gått och inga mess har inkommit!

Dessutom har jag under kvällen hunnit tvätta , sååå på söndag slipper jag yra halvbakis i tvättstugan.. Ett litet minus är dock att det STINKER sköljmedel i hela lägenheten, som jag tidigare rapporterat är ju inte tvättstugan av högsta kvalitet.. Och framförallt inte torkrummet, givetvis har nån bokat morgonpasset imorgon. Vilket hade inneburit att jag hade fått gå upp innan tuppen o hämta skiten, som inte varit torr ändå, så det var lika bra att hänga det här uppe från början!

Fast vid närmare eftertanke kunde jag säkert hämtat det nån gång vid 3 inatt... det pågår nämligen 25års fest i trappan... och ja man skulle kunna tro att den verkligen är I TRAPPAN, eller så har dom bjudit alla stans rökare... En gång i minuten slår det i porten... kul.. ja för dom kanske... inte för mig som bor närmast porten och ut mot gatan....

Imorgon väntar nämligen tjejfest hos Lina, och känner jag vårt sällskap rätt kommer det bli mycket vin o fnitter utmed kvällen.. jag har iof sagt att jag inte ska gå ut...meeeennnn, det vetesjutton hur det blir med det. Risken finns att jag ramlar in på Cardinal (bara stället, inte spritförådet) framåt kvällstimmarna!!!

Shit pommesfritt...


Sitter o lyssnar på Tomas Ledins "En del av mitt hjärta"

Det trodde jag inte om mig själv!!

Att jag än idag skulle få hjärtklappning av att se honom!

Eftersom jag var sååå hysteriskt rastlös tidigare, beslöt jag mig för att lite frisk luft är bra för mig!

Det var då jag mötte HAN (inte han som är HAN här i bloggen) utan killen jag var så hysteriskt förälskad i för många år sen! Vi hälsa o jag fick TOTAL tunghäfta... Vetefan när det hände mig sist! Tog säkert flera sekunder innan jag kom till sans igen! 

När vi tjattrat klart och uppdaterat varann på världslägena och skulle gå vidare, stod jag bara kvar o titta efter honom hur länge som helst!

Alla minnena kom tillbaks, framför allt alla dom bra, men även de som var mindre bra... mindes ALLA detaljer...

Första gången jag såg honom (och inte hade en aning om vem han var) och min tanke var;
-Honom ska jag ha, om så bara för EN NATT, så ska jag...

Kvällen då vi möttes i baren, och han böjde sig fram och viska;
 -Du sover hos mig inatt,va? Som om det var det naturligaste i världen...

Kroppshållningarna, sättet att titta på varann, hur vi pratade med varann när det bara var vi två ...

Trodde verkligen inte att jag skulle reagera på detta sätt!

Att en människa kan påverka en på detta sätt efter alla dessa år!

Helt sjukt....


HAN


När det gäller HAN, vi har träffats ett par gånger, han ger mig det jag behöver just nu sex & en arm som håller om en på natten.

Jag vet själv att jag är inte redo för något nytt seriöst förhållande, därför känns detta hur bra som helst!

Inga krav på en framtid ihop!!

Visst kan jag bli frustrerad, när han inte svarar på mina mess, och ibland känner jag mig som Sveriges mest efterhängsna person.

Så vill jag inte framstå.....

Jag vill heller inte bli kär honom, men det är jag nog inte redo att bli, varken i HAN eller nån annan!

I mina ögon är han helt enkelt perfekt i mitt liv just nu, även om han inte är den enklaste människa att träffa, och visst önskar jag ibland (läs ganska ofta) att det hade varit lite enklare!

Jag vet oxå att HAN läser här!

Och JA, jag hade hoppats på sällskap inatt...

Så nu  har jag fått lättat mitt hjärta det med!!!

Avis eller?!?!?!

Ja, skitavis...
Min kära vän (en av mina bästa vänner) Nadine, hon den jävlen parta hela natten med min "favorit-kändis"





Fetavis är jag!!!!!!

Värsta partybruden??

Kom underfull om att folk som läser min blogg måste tro att jag är värsta partybruden som inte gör nått annat än glider runt o festar!

Men så är det inte riktigt...det har väl mer handlat om att man inte vet vem som läser här o vem som lägger näsan i blöt  där den inte hör hemma, och tycker det är ENORMT spännande att följa vad som händer i mitt liv... FRÅGA om ni vill veta!! Jag svarar! Och vill jag inte berätta, så gör jag inte det! Enkelt va??

Nu har iaf både jag o ex:et gått vidare i våra liv, han träffar någon, jag träffar någon!

Jag kan väl ärligt säga att det känns väl lite sådär att han träffat nån ny, någonstans vill man ju inte det, även om jag själv gått vidare, nu vet jag ju med säkerhet att det aldrig kommer bli vi igen! Och jag är glad för exets skull... men man vill väl ligga steget före själv....

Här i bloggen kommer han som jag "träffar" att gå under benämningen HAN helt enkelt, ingen som jag inte själv vill berättar för har med att göra vem HAN är!

Jag trodde jag hade förlorat!!!!

PositionLagCoachP.tot.
1Jockes OxarJoakim Hagberg898 
2Olssons BoysÅsa Olsson898 
3StrandlirarnaMats Lidstedt831 
4HugoBOISNiklas Hugosson824 
5PartizanerDragan Petrov (P)780 
6Nlink UnitedJosefin Hassel774 
7Mikes PittbullsMike Nyberg697 
8BästaBollBoysenMalin Mölstad Engström629 
9gassing raidersPeter Thomasson611

Men det har jag ju INTE!!!

På något mystiskt sätt sluta jag o Jocke på samma poäng!!!

Detta handlar alltså om vår individuella tävling i Drömelvan på jobb...

Förutom bollen jag redan har vunnit, får jag nu dela äran som Coach med Jocke i 1 år!!!

Hur tänkte jag nu???

Då var ytterliggare en helg i mitt singelliv avklarad... Fredagen regna ju mer eller mindre bort den med, och jag sov bort det mesta av den. Töserna på Gasverksgatan hade bjudit ner mig, men jag pallade inte röra mig en meter, så jag körde iväg ett mess med inbjudan hit till en annan, men tji fick jag. Dock gnäller jag inte allt för mycket! Jag BEHÖVDE sova, varför lägger man sig aldrig i rimlig tid??? 2 filmer blev det med!!

Igår var det dax för fest igen, denna kvällen var det Angel som stod värd!!



Trots att jag vetat i flera veckor att jag skulle dit så är jag ju givetvis inte klar i tid... den ständiga frågan;
-Hur tänkte jag nu?? dök upp som ett brev på posten. Hur kan man få för sig att färga håret en halvtimme innan man bör vara färdig och stenhårt tro att man SKA bli färdig i tid? På något mirakulöst sätt var jag o Jennie först på plats på Hälsovägen i alla fall, vilket var vårt mål. Anlednignen var väl främst att Angel sagt olika tider till alla!

Festen va mycket trevlig, det blev en hel del Hur tänkte du nu??? under kvällen, den roligaste var väl när jag 4 gånger låste upp porten, men dom som ville in stod utanför själva dörren och inte ute på gatan... eller när jag gav Lina fel efternamn och missade hennes 8 samtal när HON stod på gatan!! Hoppsan!!

En annan sjuk sak som hände, var att Lizette dök upp på festen, hon har jag träffat 1 gång sen jag var 8 år o flytta från Åstorp, helt sjukt nog så kände hon igen mig DIREKT när hon stack in huvudet genom dörren...



Vidare drog vi ner till Cardinal i vanlig ordning, det var kalaskul det med. MEN varför i helvete skulle vi beställa in en hel flaska bubbelvin,, jaja, det är ju som vanligt och alkoholhalten blev som vanligt hög! Och VARFÖR ska man på o pilla på både sin egen o andras mobiler så fort man får sprit i sig!

Och för att prata vidare om mobiler har det under dagen dökit upp MÅNGA helsjuka SMS!! Haha, ett av dom roligaste innehöll typ texten.. Hmmm, det där såg inte sååå bekant ut....

Fatima satte dessutom personligt rekord i fotografering 237 bilder smälldes av igår! GRATTIS!!

Här följer lite smakprov! Tror de flesta som var med på festen är med här med!!

   

     

     

     


Idag har det inte blivit många knop gjorda förutom den tradiotinella söndagstvätten, lite snurrigt blev det dock när jag  o Jennie skulle äta pizza idag, vårt stammställe hade semesterstängt men LaMare rädda oss, med EXTREMT stora pizzor, dom såg ut att vara inbakade utan att vara det...


Pss, denna vecka sluta det oavgort mellan mig & Fatima!!!!!
Nya tag & vecka imorgon

Imorgon är det dax för jobb igen!!! Nedräkningen inför semestern har startat!!!!

Nu har jag hittat köket igen!

Efter mitt senaste storkok (förra söndagen) har jag undvikti mitt kök i största möjliiga mån, men idag hitta jag ut där igen efter en liten tupplur efter jobb!

Dock inga avancerade saker, pulvermos & färdiga köttbullar!



Men jag vet var det ligger igen iaf!

Då var även söndagen över!

Nu är det snart dax för sängen!

Skönt ska det bli! Nattens/morgonens sömn är ju inte mycket att hurra för! Vakna som vanligt efter ett par timmar, hyffast pigg, somna om? näää... Låg o vände o vred mig, med Ewe vid min sida. Tillhör ju inte vanligheterna att ha en till i sängen, framför allt inte av samma kön som mig själv!! Dessutom OM det skulle sova nån vid sidan om en, så föredrar jag definitivt en av motsatt kön, man är ju van vid att man ska kunna lägga armen om personen eller pilla lite på den, och det var inget jag hade lust att utsätta min blonda vän för!

Strax efter att Ewe begett sig ringde Jennie o då var det min tur att bege mig, dock inte till Landskrona som jag hade halvplanerat, men med fest till 6 på morgonen o 4 timmars sömn kände jag inte för att våldgästa någon med. Istället blev det brunch på The Tivolii med stora delar av festande sällskapet igår..

    



Sen blev det en promenad nere vid havet och bara njuta av vädret!



På vägen hem (när mer än halva sällskapet gav upp o tog taxi) ställde sig Angel o höll en liten predikan. Där han står bildas ett eko som man bara själv hör! Skumberg värre!



Nope nu kallar sängen, ny vecka o dessutom ny månad på jobb imorgon, så nu är man på 0 igen!!!

En lugn helg??

Japps så var tanken, men det sket sig rejält!!

Om man går tillbaks i veckan lite, så var jag krasslig, därav tanken på en lugn helg, med tanke på att kommande 2 helger redan är uppbokade...

Men när inbjudan (eller min självinbjudan) till Tima & Ewe i fredags för lite vindrickning, tänkte jag "men vafan, klart jag ska ner där", måste ju fira att jag gjort min i särklass bästa månad på jobb.... Kommer bli ett fint tillskott i kassan nästa löneutbetalning...

Där satt vi o drack lite vin o snacka skit, Ann var oxå på plats, iof inga större skandaler eller fylleslag av detta, cykla hem vid 1-tiden, då hade vi (jag, Ewe & Tima)  bestämt oss för att på lördagen försöka få ett bord nere på Mölle-expressen!

När lördagen kom var det dax att boka oss ett bord, men nej det var fullt....

Men, men... sjukhusets städ & transport personal hade bestämt sig för att käka där, och rätt vad det var ringde Tima o sa att det hade kommit 3 återbud där så vi kunde hänga med på deras personalfest... Kan dock tillägga att ingen av oss jobbar där...

Blev en trevig måltid med Ann o hennes kolleger (en del var dock verkligen skumma)

          


Efter lite käk o dryck stack vi vidare till Hampan ( i vanlig ordning)
Där träffa vi lite av folket från Minnas fölsefest dit vi även var bjudna
Kan även konstatera att Pelle kan se normal ut på bild (eller nästan iaf...)




Sen vidare till Cardinal där man mötte både den ena o andra! Då var det bara jag o Ewe kvar av vårt sällskap



Eftersom ingen av oss fann någon vi ville kramas med under natten, gick vi helt enkelt hem till mig o bädda ner oss i min säng



NORMALT?!?!?!?!?!
Nä, antagligen inte...