Om...

NÅGON saknar NÅGONTING..
finns följande saker hemma hos mig....

+ lite till, som jag hitta efteråt....

Annars har jag ju de närmaste årens Halloweentillställningar räddade :)

Tackar för igår...

Igår var det då dax för min o Linas lilla tillställning!

Efter att sytt klart min out-fit, var det dax att bege sig till Bergandys Klubblokal som var kvällens destination! För att inte skrämma slag på befolkningen här i krokarna var kläderna i en påse..
Väl på plats utbröt kaos då tiden RUSA iväg..
Våra föräldrar kom o lämna diverse saker (mina päron var matansvariga o 2 smörgåstårtor hitta in) Linas fick rycka ut o köra henne o stereon.. Dock hade vi inte behövt stressa ihjäl oss då Johanna var den enda som var på plats i tid :)

Tilställningen blev lyckad med ett par undantag...

Angels hjärnsläpp då det var dax o sjunga för oss och han säger:
-Ett skånskt trefaldigt hurra för  Åsa & Jennie...
Hoppsan, det var ju Lina som fyllde år!
Frågan är vem av dom som såg mest förvånad ut!

Att under nattimmarna upptäcker Ewe att hennes telefon är borta... vi hittar den ute i buskarna (där hon oss veterligen INTE befunnit sig)

Kvällens smartaste drag var inte heller att måla små söta spöken på pappersdukarna... Numera kan Bergandys spelare njuta av våra konstverk direkt på sina bord...

Men huvudsaken är att vi hade trevligt och kul, det verkar alla ha haft!

Tackar även för presenterna...


Denna lilla kruka med smöknivar var från Katja o Daniel, och i vanlig ordning ska det ju vara något "konstigt". I detta fall innebär det att jag själv ska måla mina knivar!

  

Tackar givetvis för denna korg med prylar av alla dess slag... den innehöll dock en sak som satte fart på våra geniknölar...



Gissningarna var;
-Hörapparat...
-Nötknäckare...
-En sån där gynekolog-sak...
Jennie som låg bakom inköpen fick tillkallas och efter en idiotförklaring av oss (inga namn nämnda) fick vi veta att det var ju en manick för borttagning av "folien" på vinflaskor...

Lite bilder

                
Jag o Lina    Den omtalade pumpan   Kvällens "äckliga gubbe"

Fler bilder finns på Facebook då denna sida känns lite seg att ladda upp på...

Kvällen avslutades vid halv 4... om det var enligt den nya eller gamla tiden råder det spridda meningar om...
Efter städningen bokade vi lokalen för ytterliggare en tillställning.. mer info om det kommer :)

Förresten ...

För ett tag sen fick jag nys om att grannen Julia hade en PUMPA-DRÄKT som någon kunde låna om det krisa sig med Halloweenklädsel..
Detta kom fram när det diskuterades "fina" klänningar o så. Sen den dagen har jag försökt låna ut den till i princip ALLA som ska komma på festen, men misslyckats. så fort den kommit på tal har personen man pratat med haft 10 bättre alternativ på utstyrslar..
Fram tills igår när jag prata med Katja som säger;
-Jag skulle nog kunna tänka mig att vara en pumpa ett par timmar, det låter ju kul!!!
Blev jag förvånad över detta? Njee, egentligen inte..
Dock blir det hennes PV Daniel som kommer bära den ikväll! Lite tufft, han känner INGEN där (knappt mig) och dyker upp som en orange/skottsk pumpa!!!!

Bloggtorka igen??

Nää, mest brist på tid!!!

Ikväll är det dax för min o Linas gemensamma födelsefest/halloweenparty!
Lite över 30 personer i de mest konstiga muderingar ska sammanstöta i Bergandys klubblokal!

Planering till höger o vänster med alla dess konstigheter! verkar dock ha det mesta under kontroll nu (jag ska bara sy klart min "dräkt") ja varför ska man vara ute i god tid när man kan kan stressa i sista minuten???

Annars då?
Joddå jag har hållt mig frisk i ca 2 veckor nu! SKÖNT! Snart dax för återkontroll och till min stora glädje har min husläkare fått ny tjänst på sjukhuset (ja de har jag tjeckat in på Facebook) , det innebär förhoppningsvis att jag slipper gå till honom, inte för att det är något fel på honom, utan mest att det blir lite lätt konstigt hela tiden!!!!

Goran med massagestolen var här under veckan, detta var kompisen Johannas påfund... tänk att en stol kan knåda en så man fortfarande är halvöm i ryggen...

Vid frukosten i veckan testades den nya BANANKAVIAREN... hela företaget samlades och åt varsit knäckebröd med denna kletiga historia... Reslutat; Nej tack, det smaka som det där man fick på tänderna när man var hos tandläkaren som barn, i kombination med att kaviarn helt sakna rom och hade konsistensen av mjukost!

Nä, attans oxå, nu får jag sätta lite fart o sy lite....

Officiellt...

LINDA O PELLE SKA BLI FÖRÄLDRAR!!!


Och jag är typ lika glad som om det vore jag själv som skulle ha en bebis, (det där låter ju lite konstigt kom jag
på, eftersom jag inte har den minsta barnlängtan)

Men, med blivande gudmorsroll :) går jag ju in för detta som om det vore jag som skulle ha...

Jag har givetvis instruerat Pelle om att han numera inte ska fråga om han  får ta saker osv när han är här, utan plocka som om han vore hemma, det kommer jag ju nämligen att göra hos dom!!!

Pelle kontra med att informera mig om att antingen får jag skaffa en karl NU, eller vänta 18 år! Att vara gudmor åt hans barn är som att jobba för kungen...
Ja då får jag väl vänta 18 år.... (men det innebär ju oxå att det dröjer lääääänge innan Linda kan bli gudmor, jag kommer ju försjutton att hinna fylla 47 år innan jag får nått då) HAHA


JÄTTEGRATTIS TILL ER BÅDA!!


Pss, Linda är jättefin med sin "lilla" kula på magen :)


En vecka sen sist...

Ja så blir det ibland, har haft bloggtorka... men en liten sammanfattning kan jag bjuda på!!!

Varit sjuk för 100e gången det senaste halvåret, resulterade i läkarbesök, en himla massa prover, ordinerad vila tills provsvaren kom, o va sa dom då?? Joddå att jag inte är sjuk,haha, nä fullt allvar så har jag virus i kroppen, och iom det så blir jag sjuk jättemycket lättare än dom som inte har det.. ja typ. Åtebesök om lite mer än en månad...
I övrigt är min läkare en ganska förvirrad 28 åring (som dessutom ser MYCKET trevlig ut) , vilket gör att en del saker ofta blir förvirrat...
Dessutom finns han på facebook och är med i en grupp som heter "Im a doctor and I hope my patients dont se me on facebook" och efter att ha spanat in sidan förstår jag honom!!!!

Så veckan har egentligen varit ganska trist o på gränsen till att klättra på väggarna! Jag har ju liksom inte haft så mycket att göra o rastlösheten infann sig ganska fort.. så jag ser fram emot att gå o jobba imorgon!

Helgen då, i fredags var det taco-film-kväll, Hostel avverkades här, rekomenderar INTE att man ser den själv, hyffsat äcklig... så, sällskapet var mer än väl välkommet, dessutom är det trevligt att kramas!

Lördag... ja igår då, jo inbjudan till Magnus på 70-tals fest, som jag egentligen tänkte dissat (ta inte illa upp, inget personligt utan mest att jag inte ville bli sjuk.. IGEN)
Men med tanke på att min lägenhet  är ungefär lika ljudisolerad som en flyttkartong o 30-års fest en våning upp kändes  "att-vara-hemma-alternativet" ganska avlägset...
Så en 70-tals klänning inhandlades (bilder finns på Facebook) och Elineberg blev anhalten, en trevlig tillställning.. dessutom var jag faktiskt hemma i hyffsad tid...

Idag har det givetvis varit bakismat hos Jennie (andra helgen utan att vara bakis) det är bara namnet som hänger kvar! Jag Josse o Jennie, varsin slabbig pizza.. och mycket "girl-talk" Precis som det ska vara med andra ord!

Nä nu kallar sängen... den ska bara bäddas, obligatorisk söndagstvätt idag ju!!!

En annan rolig sak är att min namne Svensson, har lämnat intresseanmälan på en lägenhet mittemot mig! Inom kort kan detta kvarter bli ännu mer tjej-singel-invaderat, hade varit jätteskoj med dig oxå här gumman!

Vill du veta det senaste???

Då är Hemköp på Stattena stället du ska bege dig till...

Fan va lågt...

Låt folk berätta själva, istället för att stå där o skvallra... om det hade varit DU, hade du velat att andra hade spritt ut det då???
Misstänker att DU är lite bitter..

JAG är i alla fall SUPERGLAD för eran skull!!!

Jag o min förkylning (som fortfarande lever) var en liten sväng hos Angel, där vi bara slappa.. en del gick ut, dock ej jag som begav mig hem...

Nu väntar "bakis-mat" (ehh, ja det är en liten söndag-tradition som man får hålla även om man inte ÄR bakis) dagen till ära hos Josse, som är nyopererad o lite skvaller...

STORT GRATTIS till er som bör gratuleras!!!

Så glad man kan bli!!!

Utan att det är för ens egen skull!

Såg fram emot en lugn kväll i soffan!
Men efter det jag fick reda på idag finns det inte en chans att jag kan sitta här i min ensamhet, efter att Linda, Pelle & Jennie gett sig iväg!
Dock inget fylleslag eller liknande ikväll, Lina kommer snart o hämtar mig, och så bär det av till Angel, där några till sitter o softar!
Helt otroligt känns det..och oväntat, men det är väl då man säger att det blir som bäst...

När det gäller mig själv... hmmm...Det "chefen" sa till mig för snart 6 månader sen har etsat sig fast... Jag vet att han har rätt... men ibland önskar man att den meningen aldrig sagts!!!!

Med facit i hand...

... skulle jag bojkottat HIF igår o bara njutit av reslutatet...

Resultatet för mig blev nämligen --->sängliggande!

Förkylningen jag haft hela veckan uppskatta inte att jag satt ute ett par timmar igår!

Och NEJ, jag var inte en av dom som kastade sten efter spelarna... jag gick snällt hem o la mig... sket även i konferansen som planerat....
Ingen segeröl...
Ingen segerfylla..
BARA seger-SNORIGT & seger-FEBER

Näää ikväll är det filmkväll....


Ibland är det kul att hålla på HIF

Idag är en sån dag!

Man var väl inte sååå positiv till att dom skulle lyckas vända underläget på 5-3... men det gjorde dom..

Och som dom gjorde det.....5-1.. ojojoj...