Söndag!

Söndag = tvätt dag!
Så även idag, tvätten är fixad, lägenheten är städad...

Här har det varit aktivt värre, förutom det vanliga söndagsstöket har jag varit duktig o pantat mina flaskor, var så mycket nu att kallskafferiets dörr helst inte skulle öppnas... 6 ICA kassar blev det!

Linda o Shiva kom hit på lite besök idag, skulle bjuda på middag! Lasange fick det bli då Linda beställt lätt-tuggad mat!
Givetvis drabbas jag då av ett matlagningsryck (och det är inte ofta det händer)!

I frys/kyl finns nu:

3 portioner lasagne
4 portioner makaroner & köttfärssås
5 portioner ris & kycklinggryta

Såååå jag lär slippa laga mer den här veckan! YESS!!!

Imorgon är det individuell mental utbildning med Doler, måste erkänna att jag är lite nervös inför detta!!

Helsingborg från den nyktra sidan!

Igår var man väl lite skakig efter midsommarfirandet!

Men efter att Peter tittat hit med lite mat och en promenad ca 50 meter för att hämta lite Ipren kände man sig någerlunda klar i planeten.
Nån gång under midsommarkvällen sa jag till systern min att om jag var i skick för det skulle jag komma ner på Dickens o flabba lite skit!

Sagt o gjort, efter en dusch begav jag mig först till Hampan o mötte upp Ewe, Fatima o 2 vänner till dom, rätt vad det var fick vi syn på Nina där.. ojdå, det var då jag insåg att jag var på tok för nykter för att vara ute en lördagskväll!

Vidare till Dickens, utanför börja någon skum snubbe prata med mig, jag misstänker starkt att det fanns annat än alkohol i hans kropp, då han fick hålla upp sitt ena öga med fingrarna för att kunna se vem han pratade med!

Inne på stället var det karaoke, och DET var en skrämmande upplevelse för mina små öron kan jag säga!

OBS! Det var trevligt att träffa syrran iaf...

Midsommar i bilder!

Jag gör det enklet för mig & presenterar aftonen i bilder!!


Maten


Jag o "mina" gäster

           
Lekarna

        

  

        

Mingelbilder!!


 
Och givetvis är ingen fest hos Jennie komplett utan sing-star

Såja!!!

Då var förberedelserna klara!!!

        


Potatisen skrubbade, jordgubbarna snoppade, mongo-äggen skalade o grädden vispad!!

Nu ska Olsson softa lite innan det är dax för partaj!!!

Är vi såååå lika???

För ANDRA gången under denna veckan (som inte är slut än)!!!

Jajamensan, när vi yrade på Söderpunkten idag, mötte vi den lite konstiga Leif, som jag egentligen inte känner, är inte ens säker på att han heter så...
Men iaf, frågan kom...

-Är ni syskon??

För ett par dagar sedan kom samma fråga från pizzagubben....




 
Sååå lika är vi väl inte även om ni slänger på oss varsitt par glasögon???

En semesterdag med Åsa

Idag hade jag tagit ut semester, dels för att jag inte hade en aning om hur hård gårdagen skulle bli, dels hade jag 1 miljon saker att ta itu med inför midsommarfirandet!

Sov till strax efter 11 idag, gick upp o lulla rundor innan det var dax att bege sig ner till Fatima för lite frukost, när jag yrade bland konditiorierna konstaterade jag att man ska INTE förvänta sig att handla bullar när andra ska äta lunch, långt om länge fick jag med mig 4 skumma bullar iaf...
Satt o älte o anayserade såsom vi brukar göra när vi ses, till slut var jag tvungen att ta itu med att handla lite presenter, av nån anledning blev det JAG som fick gå o handla till Helén som fyller 30 imorgon (trots att jag inte ska dit) Trodde att någon av affärerna på Söder skulle ha det jag sökte, men icke sa Nicke och jag fick ta mig bort på Kullagatan iaf!

Sen bar det upp till Tima igen för ytterligare lite kaffe o invänta Jennie som har jobbat idag.

Egentligen skulle Linda oxå varit med på inhandlingsrundan, men häktesförhandligar och en löpande hund satte stopp för detta.

Efter en liten runda i "den billiga affären på Söderpunkten" där vi kom ut med en VÄLDIGT stor påse va det dax att handla maten! Innan detta skulle Jennie bara posta ett brev, som skulle ha postats för flera veckor sedan, vet inte riktigt hur hon tänkte, när hon sätter på 2 frimärken på ett kuvert innehållande 1 papper...

In i mataffären och efter lite cirkus har vi väl plockat ihop det mesta, kvarstår var ägg o jordgubbar, då börja problemen...äggen fanns antingen i hela flak, eller 6 pack, vi skulle ha 18 pack hade vi tänkt... Trötta som vi var tog det säkert 5 minuter att komma underfull med att MAN KAN JU KÖPA 3 ST 6 PACK....



Utanför kassorna kom nästa problem, i affärer som drivs av invandrare är det vanligt att även barnen jobbar! Så även där vi befann oss. 10 liter skulle vi ha, 2 liter kostade 15 kr, summan av kardemumman blir då (iaf i min värld 75 kr)
Men den lilla pojken räkna ut det till 92, då 6 liter kostade 45 kr och 4 liter 30... hur sjutton det blev 92 får han stå för själv... 
5 kassar o ett flak jordgubbar skulle sen transporteras  hem till Jennie med lokaltrafikens hjälp... dettta var ABSOLUT inte det lättaste, men skam den som ger sig...



Långt om länge var iaf sakerna hemma hos Jennie.

Efter en snabb tripp till Peter för att lämna Heléns present, blev det en Kebabtallrik från vår lokala grek...

Även en tur till Konsum för sakerna vi hade glömt (däribland tändsticksaskar till en av lekarna) som vi diskuterade vilt hur många vi behövde, slutligen kom vi fram till att 6 st var nog lagom,
Då säger kassörskan ; Ni ska inte ha en 8 pack för 9,50kr.... suck så mycket cirkus det kan blir runt något som kostar mindre än 10 kr

Sen var det dax att prova lekarna...

När vi konstaterat att det var omöjligt att skjuta popcorn ur sugrör, bestämde sig Jennie för att ringa sin mamma för att kolla vad det var dom hade blåst ur sina sugrör för några år sedan....
Det visade sig att det va tandpetare,
Jennie säger då, Vi måste handla tandpetare till imorgon...
SUCK, vi har för satan 500 tändstickor!!! Räcker inte det?????

         


Sen var det hem o invänta alkohol-leveransen, med det oxå i hamn nu kan man snart slappna av!!!

Trocaderoparty!!!

Japp igår bar det av till Göteborg med jobbet! De senaste 5 gångerna (ungefär) som jag har varit på tillställningar i Göteborg har det varit väldigt mycket Trocadero inblandat! Dock såg jag inte en enda flaska av denna drycken under gårdagen. Kl 1600 rullade 2 minibussar från Helsingborg, fyllda med N-Linkare!

När vi äntrade kontoret i Göteborg var jag i hysteriskt behov av en toalett då jag hade druckit 1 Ramlösa & 2 cider på vägen upp, döm av min förvåning när jag snurrar in på toaletten o finner vågen som jag köpte till Andersson för 2 år sedan där inne!



När de som skulle samlas där hade kommit bar det iväg ner till vår väntande båt "HebbeLelle" där resten av skaran mötte upp! Efter kram & pusskalaset så gick vi ombord och började segla ut på de 7 haven! För oss som inte brukar åka runt  i Göteborgs skärgård blev det en massa fotograferande och 100 frågor; Va e de för nåt? Va gör dom där? Slutligen bad vi Magnus guida oss lite, vilket han gick in för ordentligt och hämta en mikrofon o satte igång....



Väl nere på båten serverades vi en kalasbuffé med räkor, havskräftor o alla tänkbara tillbehör! En och annan överraskning bjöds det oxå på!

       


Får ödmjukast gratulera Magnus till den kommande pappa-rollen!

Nä nu bär det snart ner till Fatima för lite frukost och skitsnack, sen är det shopping av presenter till födelsegrisarna och slutligen blir det mathandling med Jennie inför morgondagen!!!

Måndag!

Jajamensan, jag har överlevt ytterligare 1 sådan! Kalas ju!

Kan börja med att berätta att jag o Jennie har bestämt oss för att köra en liten midsommarfest, vid vackert väder på bakgården, vid dåligt väder Jennies lägenhet! Tror vi har kommit ihåg att bjuda alla som vi vet inte har något planerat! Skulle du känna dig bortglömd är det inte med mening, utan hör bara av dig då så fixar vi det!

Dagen började med ett besök i den kära tvättstugan för att hämta upp tvätten som nu nästan var torr, numera är soffan ockuperad av den då jag ABSOLUT inte har så mycket tid på mornarna att jag kände för att lägga in det, kan konstatera att jag MÅSTE köpa ett strykjärn!

Idag hade vi lite utbildning i motivation med Doler, kan tro att dom andra som inte var med blev lätt förvånade när vi började skrika YEESSS högt o tydligt så det ekade över större delen av Berga industriområde.. Dock avslutades det med en avslappningsövning som innebär att jag är av med ca 10 minuter av mitt liv... Det känns lite sådär faktiskt att man kan slappna av så mycket utan att sova... Fast jag kanske sov, inte en susning...

När sedan arbetsdagen tog vid fick jag en SMÄRRE CHOCK där jag satt i godan ro o jobba vid min dator. och rätt vad det är får reda på ett fakta om ganska ytligt bekant,  men YTTERST oväntat var det (öven om det förklarar en del)... Återkommer längre fram i detta ärende!

Hem o vila sig lite sen var det dax för HIF, ingen höjdare det där inte1-1 och pisspel... dessutom var det tjejdagen idag

Vi får passa på att gratulera tjejerna som; CYKLADE IHOP 118 SPRUTOR VACCIN TILL LÄKARE UTAN GRÄNSER!!

Hur fan cyklar man ihop vaccin, jag trodde det framställdes typ på ett labratiorium, för att sen masstillverkas på fabrik... men va vet jag?!?!?!

Grattis Ramlösa på 300 års dagen

Då var söndagen över, efter att ha sovit bort större delen av dagen...

Vid 4 snåret idag möttes jag o Jennie för att reparera kroppen med lite choklad, pizza o läsk...

Med denna chock för kroppen blev man trött o ville egentligen bara sova, men nejdå, genom att sitta här o skratta åt gårdagens saker så höll vi oss vakna tills det var dax o gå ner o hälsa på Martin Stenmarck...

Kan ju konstatera att han ÄR SNYGG och att hans "körtjej"  var GRYMT MAGER

        


Det roligaste med konserten var helt klart när han "gjorde  en Åsa" och föll baklänges på scenen! Tror dock detta var en mer inövad variant än den jag körde igår genom dörren på Cardinal!

Kvällen avslutades på McDonalds med Fatima där vi väntade på Ewe som i vanlig ordning inte har nån större tur när hon är ute o reser!! =)

Men nu är alla hemma iaf o sängen kallar!

Ett dygn senare...

.. ojdå, det var väl inget som blev som man tänkt sig under gårdagen..
Precis som planerat traska jag upp till Jennie, där var Magnus o Pelle på plats, 2 cider senare togs det taxi med en chafför som inte var rädd om körkortet, dom  andra till Angel, och jag skulle vidare till Linda o Nelly. Då kom kvällens första "missöde" Det var nära att Magnus fick följa med mig då dörren var barnsäker!

Väl på plats på Acherbergsgatan kom jag inte in genom porten, men men ett samtal upp så var det löst! Då visa det sig att Kristroffer hade inte alls utflyttningsfest, han var inte ens hemma, utan det var en liten tjejfest istället. ¨Så liten att det första timmen bara var jag o Linda!



Men såsmåningom dök det upp lite fler, och det var ganska trevligt, ner till ZooBar bar det så småningom. Innan jag gick in fick jag gå o möta nån som jag inte minns vad hette, beskrivning jag fick med mig var att hon var blond, hade lugg o jeans! På platsen stod bara en sån och jag tog med henne, och det var rätt människa! =)
ZooBar flöt på utan problem, vidare till Cardinal, där hoppa jag in i kön o hamna mitt i Kinesiska förbundets tjejförening! Kändes plötsligt som om jag flyttat till Asien helt omedvetet!

Stämpel fixad o vidare till Hampan för att träffa Jennie, som av någon anledning var där med folk som inte varit med på hennes fest & jag hade ingen från min fest där.. Jaja, här fick jag mitt första poäng för telefonnummer, dock inte av nån jag någonsin vill träffa igen.... På något sätt lyckades min stämpel smitta av lite färg till Jennies arm ,bra ju, då slapp hon stå i kö...



Väl inne på Cardinal började konstigheterna, när vi skulle ta en välbehövlig paus lutade jag mig mot väggen (det visa sig att det var en dörr) och inte var den låst, så där ramla jag in. .liggades med huvet 4 trappsteg längre ner konstaterade jag att befann mig på spritlagret... då började funderingarna på HUR FAN KOMMER JAG UPP mina ben var ju kvar på Cardinals övervåning... Jennie o nån annan drog upp mig o jag tog mig 2 päroncider som "tröst"

 


Sen börja det funderas på hur vi skulle få in nått kul fakta om den kära Gustaf, där stod vi på balkongen o fundera så länge på hur vi lite diskret skulle kunna knäppa en bild honom, att han hann gå hem... så det får duga med en gammal bild på stackaren!



Sedan gick vi upp för att rocka lite på dansgolvet! Det gick ju utan större missöden fram till Jennie fick ett uppdrag som gjorde henne smått nervös..trots att det inte var något att vara nervös över, när hon genomförde det blev det totalt konstigt och bara ett VAA ?!?!? som svar! Bra jobbat!

            


Efter detta var det dax för traditionell kebab, vilken vi lyckades äta utan större missöden! Dock började VISSA telefoner gå varma! Så Fröken Olsson fick hoppa in som växeltelefonist!
Meningen "ursäkta, det ringer på andra linjen" användes GANSKA flitigt!

Dax för hemgång... Vi skulle alla gå, utom Magnus, så vi fixa in honom i en taxi med Helsingborgs mest kända person (och NEJ det var inte Henke Larsson) utan Krabban Michell!! Hyffsat nöjd var han nog med detta!

Det hela sluta med en taxifärd för min del som gjorde att jag fick gå ungefär lika som om jag gått från stan, här passera jag Jennies port, och nej, inga uteliggare inom synhåll....

Detta var den snabba versionen av gårdagen.... efter att sovit hela dagen och käkat pizza till frukost/lunch/middag sitter vi nu här hos mig och väntar på att klockan ska bli 21,30 så vi kan dyka ner o lyssna på när Undulaten kittrar (ja Martin Stenmarck)

Gårdagens citat;
Det blir ofta lite konstigt, när det inte blir som vanligt!!!

Så var det lördag igen!!!

Efter att ha legat o sovit typ hela dagen igår känner man sig nu någerlunda återställd!

Idag har det mest slappats! Ska snart upp till Jennie en sväng! Sen bär det vidare för min del till Linda, där någon Christoffer har utflyttningsfest så att Linda kan flytta in.. Förvirrat, japp även för mig.... Men det lär bli en ganska lugn kväll för mig, vill absolut inte ha tillbaks min förkylning igen!

Igårkväll var det på G att jag skulle ta en tur till LA, men det brann av olika anledningar inne, får spara det till ett annat tillfälle som passar bättre... Lovar töser att jag kommer o hälsar på snart!!!

I övrigt har jag limmat fast en av mina naglar som börjat lossna lite smått, det höll på att sluta i katastrof, då jag la mitt lilla finger på diskbänken, och fastnade... när jag väl kom loss visa det sig att jag även hade limmat fast själva naglen i fingret... så nu har jag äntligen fått bort allt klister o fingret känns någerlunda normalt igen, dock lite bedövat.. Tur jag har tid o fixa dom på tisdag, håller på att få PANIK över hur långa dom är!!!

Duschen nästa!!!

Dagens fundering; Har jag anpassningsproblem, eller gör jag en höna av en fjäder...

Snart helg igen!!

Jahapp, mina solexem är borta VÄLDIGT skönt att kunna bli varm (vilket har hänt den senaste tiden) utan att det börjar klia på armen!

Annars har det varit  någerlunda lugnt o stilla sen sist.

En liten matbit på Hampan med Jennie igår (efter optikern, där jag var då oxå, stammis eller), då vi lyckades undvika monsun-regnet genom att i sista sekund skaffa oss det enda bord som var helt under parasoll! Ganska smart av oss, annars hade maten nog förvandlats till någon typ av soppa!!!

Dock var det inte varmt på jobb idag, vaknade imorse av en lite lätt förkylning  (som iof kändes av redan igår kväll) & kände mig lite småfebrig, tänkte i vanlig ordning "det som inte dödar, det härdar" och traska mig iväg till jobb...

Mitt jobb är dock inte gjort för snabba klimatförändringar, speciellt inte neråt i tempratur och det kändes som  om det var närmare köldgrader där jag att o huttra, givetvis var det säkert varmare än vad det kändes med min febriga kropp.. Så efter lunch,  optikerbesök inbokat då igen, traska jag hem o bädda ner mig i min mysiga säng & vakna upp halv 7 från min Törnrosa-sömn...

Hungrig var jag o inga kvarglömda rester i kylen, så jag tog den enkla vägen o ringde Peter som var gullig nog att komma hit med lite käk till mig! :)


FATIMA!!! Hur ska jag kunna hålla dig uppdaterad på alla små detaljer när du inte går att kontakta via varken MSN eller telefon (det blev ett ja till slut av eventuellt, R har inte synts till), tur du snart kommer tillbaks till civilisationen, ha så trevligt på bröllopet! Gör bara det du måste göra o inte mer, ser förresten framemot att höra din o Ewes RAP-LÅT!!!

Grrrr...

*Jag förlora minigolfen med TVÅ poäng... störigt...YES!!!
*Mina solexem har tittat fram (bara på den ena överarmen)... irriterande.. YES!! Kliar? Jajamensan..

Men men, jag VET att dom försvinner såsmåningom, dock fick jag panik o sprang hem till Peter o hämta "exem-akuten" kortisonsalva o Diatrons kroppspuder... Huu va skönt att kliet la sig lite..

Nope, nu är lunch-lådan klar o sängen kallar!!

Det blev en dag på stranden...

.. eller iaf vid havet!

Vakna halv 10 imorse pigg som en lärka! Angelica låg o snarka i min soffa, när Nady hade ringt o gett instruktioner om vad som hände, bar det bort till Peter för min den för att smörja in mig ordentligt för att inte bränna mig!

Sen stack vi ner till Gröningen o de nybyggde bryggorna o mötte upp Maria som slått sig ner där!

4 timmar i solen räckte för mig, sen bar de iväg för en fika på Hampan med Ann, det blev middag istället, men det duger ju finfint det med... Satt där o njöt av vädret o titta på folk som passera, fan va kul det var!!!

Väl hemma blev det lite traditionell söndagstvätt o städning!!

Nu är det dax att hämta upp det sista från källaren och sen kallar sängen!!

Här är en bild på mig & min STORA idol och förebild morfar

   
    

Tack Johanna!!

För en JÄTTETREVLIG fölsefest!

Var hur kalas som helst hos Jojo igår! Satt ute på hennes trädäck o bara njöt av det fina vädret!!

Hur otroligt det än låter var jag o Lina FÖRST på plats (trots att vi var lite sena) det har nog aldrig hänt förr... när johanna skulle öppna paketerna blev vi lite oroliga då Jossans paket var grymt likt vårt..
Visa sig att vi båda hade köpt hänge till hennes Pandora armband.., dock ej samma saker!! Jag oLina hade köpt hennes stjärntecken och kinesiska tecknet för vänskap! Vad det var Jossan köpt mer än ormen kommer jag inte ihåg!! :-)



Johanna fick iaf ett discoben o en discoarm!=)



När tiden var inne stack jag o Lina ner till stan, där fick vi Angelica på halsen (inte för att det gjorde nåt) Nadine o Niklas ville hem o sova men icke hon!! Kul hade vi, en runda på Hampan o vidare till ¨Cardinal.. så allt var som vanligt! =)


125203-63
Lina, jag & Angelica

Psss .. Gustaf hade röda underwears på sig!!

För hon har tagit studenten...

...trallla la laaa...

Igår var det älsta kusinens tur att ta studenten! jag hade tagit ledigt efer 12 från jobb för att "vara med" hela vägen..

Började ju JÄTTEBRA med att jag försov mig.. suck o stön.. var på jobb först vid 9, jaja, stressigt värre blev det där! Att jag sen fick för mig att jag utan vidare hade tid att käka lunch med Pet o Malin gjorde ju inte det mindre stressigt att hinna fixa blommor o kort innan mottagningen på skolan...
Menmen jag kom i tid!! Som ensam representant på denna sida av släkten!

Hem o fixa sig lite för att sedan åka ut till Nyvång! För mig var resan INGA problem, värre var det för mina älskade morföräldrar, färdtjänst kom inte som det skulle. Halv hysteri när dom inte dökit upp 1 timme efter "utsatt" tid. Att ringa dom var inga konstigheter, men moffar satt  ju i kö för att få en ny bil skickad... Morbror Bo körde dit för att försöka hämta dom och telefonerna gick varma i släkten med jakt på portkoder osv... Slutligen dök dom iaf upp.. KVART I 8,dom skulle varit där kl 6.. Snyggt jobbat Färdtjänst!!!

Kvällen var trevlig och slutligen körda Saari mig o Emilia in till stan, för säkerhets skull skjutsa vi hem mormor o morfar oxå!!!
Mötte upp med Fatima & Ann på Hampan och hade en lugn och helmysig kväll!

         
Här har vi Studentfiraren


Dagen har tillbringats på beachen.. och JA jag har brännt mig

Nu bär det snart iväg för att fira Johannas fölsedag!!

Tjingeling!!!






Måndag????

Nä, torsdag.. men det har jag svårt att förstå!!

Blir helt skumt när man e ledig så där en dag mitt i veckan för att det ska firas nåt som typ ingen firar iaf... möjligtvis firades det dagen innan o många låg med baksmälla igår...

Skönt var iaf att man vakna pigg o utvilad idag! Var nog rätt länge sedan sist, har varit mycket konstigheter den sista tiden! Vakna vid 6 i morse, pigg som en tupp och kom ihåg vad jag hade drömt (det var inte igår det hände sist) 
Iväg till jobb när det var dax! Jobbat på så gott det gick, lite hack här o där, men men, på eftermiddagen kom Mia förbi för att lämna lite saker till mig! Har aldrig sett nån skratta sååå hysteriskt som när jag berätta om vår tisdag! Tur man kan glädja någon!!!

 Efter jobb bar det ner till stan med uppdrag; GÅ PÅ BANKEN O BETALA EN RÄKNING men heliga makaroner vad det kändes konstigt då, har för mig att jag har gjort det 1 gång tidigare i hela mitt liv... Skärpning HIF, åtminstonde ett OCR-nummer kan ni väl ha...

Jaja, med mitt bankärende fixat med god marginal tidsmässigt hann jag även shoppa Johannas presse, innan affärerna stängde!! :) bara hoppas hon blir glad

När allt var fixat var det dax att träffa Fatima, men innan jag var redo att gå vidare behövdes det plåster till mina små fötter! In till Pia o fixa! När jag var plåstrad o klar bar det iväg till Telegrafen för lite käk & skitsnack! Tror det är lite tur för Ewe att hon befinner sig 60 mil bort.. (du hade ALDRIG pallat med oss denna veckan, jag lovar)

Nu e man iaf hemma o hänger vid skärmen som vanligt... jaja, en film har jag hyrt mig oxå, så man får väl hoppa över i soffan snart!!!

Imorgon ska det yrars till Nyvång, undras hur det kommer gå...

Får bjuda på en bild på mig o Fatima...


Nationaldagsfirande (på vårt eget sätt)

Ner i stan, lätt försenad som vanligt!! Dock var Fatima som omväxling klar och kom o mötte mig! Vår kurs sattes mot Maria Torgets riktning, med 50 näää inte där... näää inte där heller.. nää vi kan inte gå det hållet! Samtidigt som jag blev hungrigare o hungrigare!!!

På vägen kan man konstatera att min koncentrationsförmåga inte var på topp.. 2 pers hälsa (jag hälsa inte tillbaks) Ögonen var inte heller på högvarv, då jag inte såg när R kör förbi och vinkar.. Fatima blev givetvis överlycklig att han levde!!

En fika var tänkt.. men eftersom ställena antingen inte "dög" eller var stängda sluta det med en pizza på BOMB.. då får Fatima syn på R igen.. då kom 200, MEN KAN JAG RINGA????

När pizzan var uppäten o ett gäng störiga människor slog sig ner vid sidan om oss insåg vi att det var dags att gå vidare...
-En kopp kaffe kanske???
Sagt o gjort, vidare hem till mig...på vägen hem vräker Fatima av sig, Åsa, vad kör J för bil.. jag tittar till höger o svarar, typ en sån... kollar lite närmare och vi är 100% säkra på att det var han i bilen... Ett SMS, eller 2 slängs iväg, men inte kom där nått tillbaks...
Nänä, hem till mig o kokar oss lite kaffe.. efter ett tag får Fatima lite "koffeinchock" och vi bestämmer oss för en liten promenix... då ser vi bilen IGEN och är nu mer än 100% säkra!!! Hmmm....

När koffeinchocken är över o vi hemma igen kommer vi på att mitt hår behöver en liten toppning och eftersom våra innehållsfattiga liv inte har några kvällsplaner så är det lika bra att sätta igång...
-Hoppsan ingen kam!!
Ut igen o upp på Konsum.. Slutligen hitta vi en 2-pack i en liten "fyndlåda"

Ut i köket, kocka lite käk, och slutligen skulle vi ta  tag i mitt lilla hår, då kommer vi på att SKOR kan vara bra att ha på för att inte få hårstrå i fötterna!
Olssons brilljanta lilla hjärna kommer då på att hon har ytterligare skor att gå in och detta är ju ett PERFEKT tillfälle att gå in dom... grannarna MÅSTE undra va i satan som förisgår... jag sköljer ett par tjocka strumpor o trycker på mig mina nätta skor med TUBSOCKAR!!!

Jaja, håret är nu klippt! Skönt värre!!

Bilen vi såg var både i fel färg, fel modell, fel märke och fel förare!


Ytterligare, jag har lovat att vara barnvakt åt katten Katten, både Fatima o Ewelina ska på bröllop i Umeå om nån vecka och Fatimas kära Jonny har snurrat till det o kan inte köra ´från Stockholm till Umeå vilket planerna var... Den kära Katten blev då ett litet (ganska stort) problem.. så han får helt enkelt installera sig på hotell Furutorp 2 helger i rad!!
Vad gör man inte för att underlätta???

Fatima, Fatima, Fatima...

...Lite så är det just nu när Ewe e i Stockholm!

Igår träffades vi nere i stan för att fixa med lite presenter, när det väl var gjort satte vi oss för att snacka skit på Hampan, givetvis var där inga bord lediga på framsidan, det är ju där man trivs bäst, där man har lite koll på vad som händer... till slut blev där ett ledigt o vi KASTA oss på det!!

Sociala mot varann??? näää, inte direkt, kändes mest som att vi vänta ut tiden!!
Konstaterar att vi kanske ska prata lite... då säger Fatima
-Hur var det på jobb idag...
SOM OM HON BRYR SIG... sluta med ett asgarv....

2 öl senare traska vi hem till mig, MSNa den halvblinda Jennie att vi skulle öppna en flaska vin, så hon to chansen att hitta hit (i princip utan syn) det är bara 100 meter så det gick bra!!

Mecka ut datan i köket (man kan ju inte missa något) Pluss att all min musik ligger i burken, det lilla jag har... här satt vi o beklaga oss vidare...
Analyserade orden
*kanske
*eventuellt
*förmodligen
*troligtvis

I efterhand kan vi konstatera att INGET av dom var ett JA...

Tills slut satt vi (jag o F) här o insåg att kvällen var slut, hon stack väl vid 12 snåret...

Mia SMSa lite o ville locka ner oss till stan.. men NJÄÄÄ.. inget som locka..

Nu är det dax för mig att röra mig ner i stan.. Fika med Fatima står på schemat!

Ps, Jennie börja blogga idag!!!

http://jenniesliv.blogg.se

En sak till!!!

Folk som inte känner till alla fakta o detaljer, vänligen välj ett av följande alternativ.... 

1. Ta reda på det  (det går att fråga mig)
2. Lägg inga egna värderingar (jag bryr mig inte om vad/hur du/ni hade gjort)
3. Dra inte egna slutsatser (det blir oftast fel)
4. Håll käften (om inget av ovanstående alternativ är ett alternativ)

Mongo!!!

Igår när städningen var avklarad kom Fatima hit, båda lite lätt slitna efter helgen... efter en timme kommer vi underfull med att vi behövde lite mat i oss för att sluta skaka! Sagt o gjort, vi hoppa bort till lokala kebab-nissen o köpte oss varsin kebabsallad.

Med lite näring i kroppen börja vi beklaga oss över våra pestiga liv/hur synd det är om oss, och i vanlig ordning KILLAR!!! Det ständiga samtalsämnet.. Hur dom tänker o fungerar..
Slutsats; Dom tänker nog inte alls!!!

Dagen gjorde ju inte det bättre... Skulle kolla lite åt det senaste tillskottet i vårt umgänge J... Visa sig att det blev ännu mer förvirrat, hur kan någon vara sååå korkad att dom tror att det går att dejta 2 vänner inom loppet av en vecka.. Inte för att jag var det MINSTA sugen på att träffa honom... Suck o stön...

Nu ikväll var jag o Fatima tvugna att beklaga oss LITE till i tfn...

Imorgon är det dax att fixa en massa saker på stan med Fatima som sällskap..

Sista detaljerna inför Emilias student (eller rättare sagt ALLT) kände att jag ljög lite där, inget är fixat mer än i mitt lilla huvud!!!

På lördag är det fölsefest hos Johanna, även detta ska fixas o donas till! Antar att hon blir lite ledsen om hon inte får någon present! Men, men där har vi tänkt till oxå! Ska nog bli bra det med!

Slutligen ska vi slå oss ner på ett fik o beklaga oss lite till...

Måste bara lägga ut en liten bild på kusin Emilia, såå fin hon var i sin annorlunda balklänning (men vem hade väntat att hon skulle ha en enfärgad klänning)!


Helgens tickets!!

125203-52

EM-kval

Japp jag var där, dramatiskt värre... inte fatta man riktigt på plats vad som hände, men det sluta ju bra, lite pix därifrån!

    

    

Tackar ödmjukast Mattias för denna upplevelse!!!

HIF 100 år!

Hurra, hurra, hurra!!!

I fredags var det 100års middag på Olympia, givetvis var jag där!



I lördags var det mottagning nere i stan, givetvis var jag där med!

Alla detaljer pallar jag inte gå in på, men jag bjuder på lite bilder från tillställningarna!!!

         

    

Sen bjöd Tasty-House på lite tårta... (eller 60 meter)

    

Slutligen GIVETVIS Gustaf och kryckan....


Ojojoj,

vad duktig jag är!!

Idag har jag VERKLIGEN legat i!! Tvättning o städning står på schemat!! Tvättstugan som tidigare nämnt inte är nån höjdare, tvingar ju en att vara hemma HELA tiden. Lika bra att städa undan ordentligt! Dammsugaren har varit framme och ALLA möbler har varit "borta" från sina ordinarie platser för att ALLT skulle bli rent!

Dammvippan har oxå varit framme, så nu står det inte DAMM skrivit på min TV-bänk ;)