Basket o sånt!!!

Japp efter att i onsdags ha varit på nån typ av "sponsor-träff" på Öresundkraft Basket var det idag premiär-dax!

Dit trava jag, Pet o Jenny...  efter lite mat och dryck i det nya VIP-rummet var det dax för match..

Stuart Baxter var oxå på plats och spana in det hela...



Så nu BÖR han veta hur man vänder ett underläge... ÖB låg under med 16 poäng, gjorde 17 poäng I RAD och vände o vann matchen med 10 poäng...
Det handlar alltså om vilja och inget annat!!!

För övrigt anser jag att HIFs ordförande bör avgå frivilligt, om inte, gör din röst hörd på det extrainsatta årsmötet o avsätt pajasen!!! 
---------------------------------------------------------------------

Ser med nöje fram emot att läsa HD den närmaste tiden..
More to come...
Det här är bara toppen på isberget...

Duktigt HIF...

Ja det är jättebra att göra 6 mål på 2 bortamatcher, med LITE mindre insläppta mål kunde det varit RIKTIGT bra!!

SKÄRPNING!

Stackars data!!!

Mmmm, det är synd om min data.. den börjar bli gammal och trött!! Fast det borde den inte vara, har knappt haft den ett år än.. Men den har bestämt sig för att vara SLÖ, jobbig o vägra stänga av sig!!

Att ha igång mer än 2 fönster på den är i stort sätt omöjligt!
I veckan gjordes ett försök via fjärrhjälp att få rätt på den! Gick väl så där! Kändes lite konstigt att sitta o titta på sin skärm samtidigt som det var nån annan som (som inte var i samma stad ens) klicka runder på den!

Jaja, efter 1½ timme gavs det upp och resultatet blev att den skulle få åka på lite semester hos doktorn på Väla-området om jag inte fick rätt på den (och vilka är oddsen att JAG skulle fixa det)

En del komplikationer (för data-doktorn säkert possitiva) gör att min stackars data får en tuffare framtid, antingen får den åka på semester söder ut, eller så känner jag på mig att det kan ta sin lilla tid att få tillbaks den!!

Inte så att den INTE förtjänar lite semester, utan mest att jag kommer väl att dö utan den!

Men innan den får ge sig iväg får Pet en chans o rädda den på hemmaplan! Får hålla tummarna att han lyckas!

Testing testing...

Utför här ett test åt Jennie, hennes blogg funkar inte...

Svampsamlingen börjar bli stor... dax att börja sålla bland dem....

Jakten på den perfekta kantarellen har startat!!!! 

Kul att folk börjat kommentera.. fortsätt med det..

Usch..

vilken konstig dag det blev idag...

Låg kvar i sängen o "snosa" som vanligt, slog ett öga på "den vanliga klockan" som visade 07.10 när det plötsligt ringde i telefonen... I luren var min kollega som jag åker med till jobb, och jag hann tänka;
Ohh, nej.. han är sjuk, jag får ta bussen...
Men så var inte fallet.. klockan var visst tio i åtta och jag hade med andra ord legat o dragit mig för länge o litat på klockan som uppenbarligen hade stannat...
Så bussen blev det iaf...

Väl på jobb var det en av de konstigaste dagarna jag upplevt, med mycket oväntade nyheter, kan väl inte neka till att man inte gick på högvarv efter detta, samt att stämningen blev väldigt tryckt... Men, vem vet, en dag kommer det kanske att kännas som vanligt igen... Men det är svårt när det handlar om förtroende...

När jag kom hem skulle jag "bara röka en cigg" innan jag skulle ta en tupplur för att skingra tankarna.. Vad händer då? Joddå.. fönstret (som strulat en tid) går inte att stänga... suck... försöker säkert 10 min.. INGET händer... nehe..

Det är då man börjar känna sig lite "blond o korkad" när tankarna går till..
-HJÄLP jag måste ringa hyresvärden, för att jag INTE kan stänga fönstret..

Men skam den som ger sig!!! Med lite våld från en skruvmejsel lyckas jag till slut "mecka loss det som hade fastnat" och nu ska det fönstret vara stängt... FÖR ALLTID!!!

Så konstigt det blev (igen)

Igår var det dax att testa Wallmans, vår oro över de som var under 25 år (då det var åldersgränsen) var helt obefogad...

Men för att ta det från början...

Jag o Jennie dök upp hos Ewe o Fatima, ca en halvtimme efter att vi egentligen skulle vara där, och precis som vanligt var dom ju inte färdiga, haha.. Men vi blev väl nästan klara innan det börja droppa in ännu fler människor... Kvällen till ära var det inte bara "vi vanliga" utan även ett gäng långväga besökare från Halmstad, samt Jonny o Jossan!

Det blev en trevlig förfest när den kom igång, och blygheterna över nya människor lag sig! Givetvis med en del konstiga kommentarer, som när Jennie säger till en av killarna på festen
- Du vet väl inte vilken typ av svampar jag tycker om att titta på???
Ja i det läget kan man ju nästan undra om hon rökat nån svamp....

Nästan alla hängde med de typ 200 metrarna bort till Wallmans där vi rocka loss till en massa schlagerklassiker! Kul som attan hade vi, trots att det inte var sååå mycket folk där, men det är väl som man brukar säga, vännerna gör stället!

En bit utmed kvällen får jag ett SMS, från en kille i vårt "gäng" med innehållet;
Jag kan inte skicka min MSN-adress till dig här...
Det  är då en av det kvinnliga deltagarna på stället säger...
Jag tror hans telefon är avlyssnad...
I själva verket var det så att han inte hitta UNDERSTRÄCKET och därmed inte KUNDE skriva den, haha, vilken fantasi man kan ha!!!!

Vid 2 tiden diskuteras det om vi ska gå vidare till Cardan för att möta upp med M & co (kanske)

Men i stället beslutar jag mig (totalt otippat, och för de flesta förvånande) att det är dax att gå hem!
Detta gjorde dessutom att jag slapp undan utplacering av de långväga gästerna!!!

Trots allt oväntat vakna jag helt utan någon typ av ångest, vilket är JÄVLIGT skönt...

Lite bilder från denna tillställning kommer när jag orkar!!!

Dating-service....

Nja det är nog ett projekt jag ska lägga ner...

Första försöket verkar inte bli så lyckat med tanke på att jag missat att min kära vän INTE dejtar folk med skägg, mustach och barn...

Hoppsan miss från mig...

Oj vilken förvirrad fredag det blev!!

Efter jobb (som var ganska mycket som vanligt) bar det inväg till Dickens i sällskap av Jossan o Mike, för lite afterwork..

Efter mer alkohol än planerat, tyckte jag att detta var ett ypperligt tillfälle att ge syskonbarnen sina Cypern-presenter (som i Mattes fall var godis från Tasty-House) Sååå Syster Yster kom o hämta mig o Mike, droppa honom och vidare hem till mig, i min lilla etta hade jag helt plötsligt 7 personer extra (ja syrran har stor familj) presenterna delades ut och alla var nöjda, även Robin när han konstaterade att den galna apan var roligare än ett vanligt kramdjur.

Lite otippat fick jag sen för mig att gå ut o promenera i Jordbodalen och promenadsällskap raggades upp, hmmm ja det var väl lite mindre genomtänkt än andra saker jag gett mig på, men beväpnad med jätteparaply gav jag mig iväg!
Promenaden slutade hemma hos Jennie (som inte var med på trasknings-turen) där vi låg i varsin soffdel o garva åt alla tokigheter man kan komma på!

Dagen har tillbringats på Väla/IKEA med Jennie o Minna! Först skulle jag inte med, av den enkla anledningen att jag inte behövde nått. Hur jag kom hem med en smockad påse som vägde typ 100 kilo är dämed en gåta!

Ikväll väntar lite fest på Gasverksgatan med MYCKET folk, det är dessutom planerat att svika Cardan idag i förmån för Wallmans som slått upp portarna.
Med andra ord kan det säkert uppkomma MÅNGA konstigheter även ikväll.....

Projekt dumpning???

Japp igår fick jag o Josse rycka ut till en adress belägen mellan våra bostäder, detta dels för att äta kebab, men även för att hjälpa vår vän som har en del formuleringssvårigheter! Med våran hjälp utfördes uppdraget utan större svårigheter...

Vidare hem där jag börja fundera över min egen situation, och konstaterade att;
Så här kan jag inte ha det!

Även om jag inte vill ha något seriöst förhållande, måste jag träffa personen, så pass ofta att jag minns hur han ser ut mellan gångerna...

Så jag satte mig o börja knappa på min egen dator. Tror faktiskt att budskapet nådde fram den här gången, att jag kommer inte sitta o vänta för evigt.
 
Antingen finns där tid och lust, eller inte! Nu är det upp till HONOM och bjuda till, om detta inte sker inom rimlig tid (vad det nu är) så är det helt enkelt dax att släppa taget om detta!!! Hade i ärlighetens namn varit lite tråkigt om det skulle behöva ske, eftersom jag egentligen trivs bra både med honom och situationen! Det är tiden mellan gångerna jag inte kommer acceptera i längden!

Att överhuvudtaget träffa nån som leker på lika vilkor är ganska svårt skulle jag tro, brukar väl oftast vara så att den ena vill mer än den andra.. Det enda jag vill just nu är att ha en arm runt mig mer än 1 gång i månaden.

DET kan väl inte vara för mycket begärt??

Precis som vanligt...

Ja, visst skulle vi ta det lungt denna helgen!
Precis som vanligt blev det en lugn fredagskväll.
Precis som vanligt blev det utgång på lördagen!
Precis som vanligt avslutades kvällen på Cardinal!

Efter en tur i Bjuv och blivit matad med mammas hemlagade köttbullar, bestämdes det att EM-kvalet skulle ses ute, redan där kunde man egentligen inse att denna kväll kommer inte avslutas när slutsignalen går..

Kvällen höjdare var när det stod 4-1 (i hörnor till Sverige) och Fatima säger:
Det är ju bra, om det skulle bli 0-0
Ehhh, nur tänker du nu, tänkte jag...

Då säger Ewe;
-Du vet vad hörna är va??
Fatima-JAAA
Va bra, det är när dom kastar in bollen svarar Ewe...

Hmmm... då konstatera jag att förklara off-side reglen för dessa töser var ÖVERKURS


Men när dessa kom in var det definitivt!!


image292


Givetvis blev det en stämpel på Cardinal (som jag lovat att ALDRIG gå till efter förra helgen)

Vidare till ZooBar, där sprang  man på gamla kollegan, som bara väntar på att bebben ska komma ut :)
Efter ytterligare förfriskningar avsluta Tima kvällen och vidare gick jag o Ewe...

 



På Cardan var allt som vanligt, lite dans, lite dryck, prata med typ samma människor som vanligt, och trevligt var det!

Dock kom en favorit i repris..

Förra helgen kom det fram en tjej o fråga om jag hette Åsa.. jovisst gör jag det, detta var Josefine, som jag gått i samma klass som.. kände jag igen henne?? NEJ!!
Dock gick vi endast första och andra klass ihop, så hur i sjutton hon kände igen mig är ännu en gåta.

Igår kom en annan tjej fram o ställde samma fråga...Kände jag igen henne?? NEJ! Var det en annan gammal klasskompis? JAJAMENSAN!
Den här gången var det Heidi som jag gick ända till nionde med, så i detta fall var det lite mindre gåta att jag kändes igen...

Därmed kan vi konstatera att jag inte ändrat utseende de senaste 20 åren, det känns  ju lite sådär...


Utgång & hostmedicin...

Va konstigt det kan bli ibland...

Hade en märklig diskution idag med Jennie

Å: Det ryktas utgång imorrn
J: Va? du skojar...
Å: Neee
J: hahaha. inte för mig iaf
Å: Helt säker???
J: Får ju inte ens dricka när man tar den hostmedicinen, är ju morfin i den...
Å: Ja just det... Jag har iof gjort det och jag dog inte...
J: Nä, men dumt o chansa... Va händer??? Vill ju ändå veta..
Å: Jag tror bara man blir lite extra yr, och det är jag ju sen innan... hahhaaa
J: Haha, MEN VA HÄNDER?????
Å: Men jag vet inte...Ring Pelle o fråga....
J: VAAA?!?!?! E inte Linda hos honom??
Å Jooo, men han är ju nästan sjuksköterska iaf... Han borde veta...
J: Meeennn, VAD HÄNDER I STAN IMORGON????

Jaja, där prata jag om hostmedicin o sprit... det ämnet hade Jennie släppt för LÄNGE sen...

Bitch eller???

Nääää, det hoppas jag inte...


Jag har ögon som förför många, och det vet jag om...

Än en gång är jag hemma igen från en utekväll..
SJÄLV......
Frivilligt?!?!
JA, inte för att erbjudande saknades..

Men i min värld är det jätteenkelt, finns det någon du träffar, så är det HAN du träffar...INGEN annan...

Frågan är väl egentligen.. Träffas vi fortfarande???

Och så länge jag inte har fått motsatsen bevisad (uttalat att han inte vill mer) så finns det ingen annan jag träffar...

Min förlust???
Ja, antagligen.....

Hur en räkafton blir till...

Sov lääänge idag efter en veckas hårt arbete... fundera i min ensamhet på vad jag skulle fördriva dagen med... kom efter ett tag på att jag MÅSTE till ÖB o hamstra lite schampoo o skit..
Masa mig ur sängen när det pep i mobilen, kl var väl runt 12 då... det var Jennie som undra vad som hände idag me tanke på att hon var sjukt uttråkad REDAN...

Starta datorn och smet ut i köket för att koka kaffe

När jag kom tillbaks stod det:
HAAALLLÅÅÅ jag har faktiskt messat dig... hmmm, jooo hon verka uttråkad

Jag informera kort om att jag tänkte ta mig till ÖB en sväng, och får svaret:
- Ja men jag hänger med, inte för att jag behöver nått, utan mest för skojs skull...

Hmm, när blev ÖB skoj???

Jaja, väl på väg dit bestämmer jag mig för en liten genväg... hoppsan där var 1 meter höga bränn-nässlor, vilket inte direkt bekom mig då jag hade jeans på mig, men Jennie som hade MINDRE täckande kläder fick genast MER problem.. när hon står där o funderar på hur hon ska ta sig genom detta, utbrister hon
-Jag ska köpa en brödrost!!

Sagt o gjort inne i affären hittar vi en för 89 kr, detta föranleder att hon blir sugen på rostat bröd, vilket leder till räkor, som sedan leder till ett samtal till Ewe o Tima om dom vill köpa lite vin på båten... (och givetvis medverka under kvällen)

Sååå om en liten stund ska vi påbörja räk-skalandet ca 100 meter härifrån...

Risken för drinkblandning av resterna från förra helgen är nog ganska överhängande med..