Installerad..

.. då var man installerad och någerlunda(?) på plats i nya lyan.

Gårdagen blev aktiv men inte på det sätt jag tänkt. En tur med Josse, Jennie och Niklas startade dagen! Skopunkten, Outleten och Väla besöktes, och jag var allt annat än helt i form.

Turen på Väla bestod väl mest i att Niklas skulle ha lite saker. 3 tjejer med honom som smakråd, en del har det bra! Ganska effektiv var han oxå! Tänk om alla (jag) kunnat vara lika snabba när man handlar!

Väl hemma var det väl tänkt att jag skulle packa lite inför flytten, så blev det inte, utan en tupplur på soffan locka mer! Välbehövligt var det!

När jag vaknat till liv stack jag upp till Jennie med en kebabtallrik, Coca Cola och Ramlösa som sällskap. Var lite festligheter där, men att festa stod inte på mitt schema. Dels för att jag mådde som jag gjorde och dels för att jag visste att det troligen skulle bli flytt idag! Kvällen hos Jennie var trots allt trevlig, det var mer än jag där som inte mådde helt 100...

Festen delades i 2 delar. De som ville partaja flyttade ute i köket och vi som var lite "lugnare" avnjöt fotbollen i soffan!

   

Idag vaknade jag därmed totalt utvilad, en tur med Veronica till IKEA startade dagen och lampor, gardinstänger och lite annat smått och gott införskaffades. Lagom tills vi var tillbaks här var Julia klar med städningen och flytten starades. Gick ganska smärtfritt.

Det mesta är nu ungefär där det ska vara. Kanske inte riktigt helt iordning och så men det går att ta sig fram här igen, utan att snubbla på saker!
Eftersom det snotts en timme av oss idag ska jag snart hoppa in i sängen. På tal om just sängen ser den helt miniatyrisk ut i det hyffsat stora sovrummet... Jaja, jag ska ju bara sova där så det kan kvitta....

-----------------------------------------------------------------------------------
Tycker jag har klarat den senaste tiden förändring över all förväntan.
Man vänjer sig liksom fort. 
Men igår kom ett bakslag, ett rejält sådant.. 
Kan inte riktigt ta på det, men det kändes konstigt och allt annat än bra....

Man mår som man förtjänar...

Gårdagens afterwork blev lite tuffare än planerat! Ett antal öl på Telegrafen följdes av middag på Helsing, som efterföljdes av Mango/Mongo drinkar hos mig. Inte riktigt det jag hade planerat, men trevligt var det!
Bilder kommer när dom kommer!


Aktivt värre!

Idag har det varit full rulle hela dagen, vilket kanske behövdes efter gårdagens enorma mängder "mindre nyttiga våfflor" hos Jennie!

Lunchen blev en snabb "Varma koppen" innan det bar iväg till nån Outlet-grej där vi lagt undan grejer igår! En del nya saker som hittades fick oxå följa med hem!
Ett av fynden var gardiner till nya lyan. 3 par panelgardiner införskaffades, dock visade det sig att jag inte hade några gardinstänger när jag kom upp i lägenheten. Så nu får jag ta och lösa det med...

Strax efter lunch maila Jennie och behövde hjälp att få hem en "ny" soffa som hon införskaffat till sin nya bostad och engagerade mig, Veronica, Josse och Freddie i detta projektet.

Dock hade jag lite andra projekt att ta tag i INNAN det var dax för det. Matta till duschrummet skulle införskaffas på vägen hem och trådlösa internetet kollas uppe i nya lyan. Så Veronica hämta upp mig och vi stack o fixa mattan. På väg tillbaks till mig kom vi på att det skulle sitta fint med lite mat och bilen styrdes om till Väla för lite tacos. Från Väla fick även lite nya glödlampor följa med!

En mellanlandning därefter hos "Mamma Elg" resulterade i att ytterliggare grejer följde med hem till mig. Grejer som jag glömt där på nyår, kan konstatera att jag inte visste att en del av de sakerna var just där men det var ju skönt att få hem dem igen....

Efter detta var det dax för projekt "få hem soffa till Jennie". Det var inget som innebar några större ansträngningar för min del, förutom en jäkla massa trappor. Jennie och Freddie fick bära mest!

Väl hemma studsa jag upp med Veronica o hennes dator samt min dator för att kolla nätet! Kan konstatera att det är min dator som har "slött hitta-nätvärk-kort" och därmed blir det till att beställa mig en ny imorgon. Kan ju inte leva utan internet :)

Mattan i duschrummet lades oxå på plats, så nu är allt klart som kan bli klart där uppe....

-------------------------------------------------------------------------------------
Jag är här och jag står kvar....

I övrigt då?

Majoriteten av tiden de senaste dagarna har tillbringats en våning upp.

När jag inte varit där (eller jobbat) för det har jag givetvis oxå gjort, har jag myst med Simon som flyttade hit ett par dagar igen. Tydligen hade han ytterliggare en gång kommunicerat fram att det var just här han ville bo! Egentligen skulle han hem idag, men han och Freddie hade tydligen haft nån typ av kontakt, och jag blev mutad (med ännu okänd muta) för att han skulle stanna ytterliggare ett dygn! Så nu sover han sött på soffan!

Igår var det (som de senaste lördagarna) lite festligheter hos Jennie. Samlingen i soffan den här lördagen var den här:



Någonstans hittade jag både energi och enorm lust att partaja, den fanns INTE tidigare på dagen... För att citera från Jennies blogg
"Såg ganska snabbt i Åsas blick att denna kväll skulle bli något utöver det vanliga. Vi utbyter liksom en speciell blick när vi känner på oss att det kommer bli en galen kväll, något även Patrik var först med att uppmärksamma!"

Sist denna blick var framme ramla jag in i spritförådet på Cardinal. Så dramatiskt blev det inte denna gången, men en del tokigheter utspelade sig och det var en trevlig kväll.

Efter lite dricka hos Jennie, blev det som traditionen bjuder en sväng på Helsing och även Harrys fick sig ett besök. Dock slog tröttheten till vid 2-tiden och jag åkte snällt hem och la mig!

     



Som den uppmärksamme kan se övergick jag till att dricka Ramlösa utmed kvällen och har därmed mått helt OK idag! Dock kom en trötthetsattack utmed kvällen och jag somna som ett barn på soffan, därmed är jag piggare än de flesta nu! Men man får väl försöka sova så man kommer upp imorgon!

En annan sak som var kul att höra var det som sades strax innan jag gick hem från jobbet i fredags. Lite otippat kan jag väl själv tycka. Men tycker de så, då är det ju bra! Kanske bara jag som inte uppmärksammat det! Man går liksom i sin egen lilla bubbla om dagarna och sköter det man ska...

------------------------------------------------------------------------------------
Tankeverksamheten har givetvis gått på högfart mellan varven, utan att jag kommit fram till något annat än just det jag tidigare kommit fram till och står fast vid.
Den stora skillnaden är väl att jag bara har just detta att vara "mitt uppe i", inte en massa annat.
Jag har gjort mitt val, så det är bara att bita ihop....

Projekt lägenhetsrenovering...

.. eller iaf toalett och duschrum, är det jag ägnat mig åt de senaste dagarna! Kanske inte det roligaste man kan göra. Men det är rätt skönt att ha det fixat!
I torsdags dök Veronica upp och hjälpte mig att spackla och måla en första omgång på toaletten, sen har projektet fortlöpt under helgen!

I eftermiddags hängdes badrumsskåpet upp igen, med hjälp av Mia. Detta ska jag dock be typ mina föräldrar titta närmare på, då det inte kändes helt stabilt.... Och lite grejer till ska upp på väggarna där, då behöver jag dem och en borrmaskin :)


Bilder?

    
Väggarna innan          Golvet innan   


 
 

   Färdiga resultatet

Nu är det bara att vänta på att Julia får undan de sista av sina saker, sen blir det flytt minsann!


Jaha, då hängde det upp sig igen...

... när man tror att man har allt under kontroll så snurras det till IGEN.

Skulle fixa alla lägenhetspapper idag. Men så blev det minsann inte. Han som ska ha min "ska bara en jävla massa" trots att han bestämde att han skulle komma hit och fixa med sin del av det hela.
Jaja, nu skickar jag inte in uppsägningen förrän det passar mig minsann... så enkelt är det med den saken!

Jaja, jag och Julia har iaf fixat vårt, och jag fick en nyckel redan nu så jag kan måla lite och ha mig! Ska bli skönt med lite mer yta..

--------------------------------------------------------------------------
Fick ventilerat/lättat mitt hjärta en hel del idag. Det var skönt.
Tystnaden efter sista raderna är inte lika behaglig....

Att umgås med sig själv..

.. kan vara bra ibland!

Om man bortser från gårdagskvällen, är det precis vad jag har gjort hela helgen!

Tyvärr har det inneburit många tankar. En hel del saker har fallit på plats, medans en del har lett till ytterliggare förvirringar.. Dessa bör snarast redas ut, dock ej ikväll.

Nu ska jag ta med mig tankarna över i sängen och grubbla vidare... och ladda för en ny arbetsvecka!

----------------------------------------------------------------------------
Jag vill inte höra meningen "Hur orkar du/Hur står du ut?" en enda gång till..
Sanningen är att jag inte har något bra svar, utan av någon obegriplig anledning så gör jag bara det, helt enkelt...
Och som jag sagt tidigare.. Det är tufft, jävligt tufft!!!

Precis som väntat..

... blev kvällen trevlig!

En Mango- (eller som Henke skulle sagt Mongo) drink löser det mesta!

Studsa in hos Jennie där Magnus redan var på plats ungefär samtidigt som melodifestivalen startade. Den var mest på i bakgrunden, inget som granskades jätteingående. Men det kanske var rätt låt som vann. Själv höll jag på Caroline Af Ugglas. Fast frågan är om man kunnat skicka nån i gummistövlar till Moskva... Hmm...
Senare slöt Christian upp och slutligen även nyhemkomne Thailadsresenären Veronica. Alias var framme en sväng, men ersattes av "Jag har aldrig" och vi sjönk ner på nån typ av fjortisnivå. MEN en del grejer fick en att höja på ögonbrynen. Gäller nog att frågorna ställs så de inte går att missuppfatta... Så man slipper sätta drickan i halsen!


Gänget i Jennies soffa igår!


Vid 12 snåret tyckte vi det var lämpligt att ge HelsingBar ett litet besök. När det närmade sig stängning såg jag till att sätta mig i en taxi hem. Ett smart val, anser jag själv iaf!


Inte alls upplagd..

... men vafan, det löser sig nog!

Sitter o väntar på att maten ska bli varm. Efter att jag käkat bär det upp till Jennie för lite Melodifestival och festligheter! Är inte på det minsta lilla partyhumör, men förhoppningsvis löser det sig när man är på plats!

Dagen har varit ytterst lugn, inte gjort många knop. Har haft en "pyssla om mig dag", med hårinpackning, ansiktsmask och ögonbrynsfixande. Tog oxå för första gången på över ett år tagit en lååååång dusch. Jag har tillhört de få människor som haft varmvattenberedare i badrummet. Men den åkte ut i i veckan och numera har jag "kommunalt uppvärmt vatten" som normalt folk!

Det mesta som irriterat mig tidigare i veckan har löst sig, alternativt kommit över det.. Kommunikation är ytterliggare en gång lösningen på det mesta. Dock har jag inte blivit det minsta lilla piggare...

Men men nu bär det iväg... 100 steg bort!!!

-------------------------------------------------------------------------------
Funderingarna är många, det som är jobbigt är fortfande att inte kunna prata när man vill, och få sagt det man har på hjärtat för stunden!
Någonstans är jag dessutom rädd att jag inte kan lita på mig själv....

När ska jag bli pigg???

Tröttheten fortsätter sitta kvar i kroppen, känner mig halvsovande för det allra mesta! Börjar bli tröttsamt nu... Vill vara pigg och full av energi, men icke!

Allt som görs om dagarna görs numera på ren rutin, att ta tag i saker som borde göras skjuts upp på framtiden! En del av det MÅSTE jag dock ta itu med idag!

Blir irriterad över småskaer, såsom folk som klickar med pennor driver mig till vansinne. Dessvärre har jag en "pennklickare" vid sidan om mig hela dagarna...

Nä gnäll gnäll gnäll... nu ska jag jobba vidare!!!

Det blev en trevlig kväll!!!

Terés mötte upp på bussen hem och efter en strulig inhandlingsrunda kom vi hem till mig!

Lagade lite mat och korkade upp en flaska vin (som lämnats här vid tidigare tillfällen) Vinet följde med in i soffan och ett par timmars skitsnack följde!

Helgen närmar sig med stormsteg och är fortfarande hyffsat oplanerad, precis som det brukar vara! Så allt är som vanligt!


Nu har det vänt..

.. mindre än halva jobbveckan kvar :)

Gårdagen var en skitdag på många sätt och vis.
*Segt på jobbet..
*Körningen gick sådär..
*Lägenheten såg ut som kaos när jag kom hem (hyresvärden hade varit där och "fixat" en massa)
*Sjukt mycket jobbiga papper att ta itu med
*Inga svar på inkom på diverse saker...

Utöver det är jag inne i en sjukt trött period och orka inte ta itu med något av det...
Men det mesta är väl fixat. Lite samtal återstår att ta itu med. Kanske blir det idag, kanske inte!

Något som blir av idag är iaf fika/kvällsmat med Terés. Det ska bli kul och trevligt. Var många år sen vi sågs (iaf nyktra) Har ju sprungit på varann i nattvimmlet lite då och då!

-------------------------------------------------------------------------------------
Givetvis hoppas jag att det är "Mannen i mitt liv" jag sprungit ner..
...föredrar det framför champangen!!!

Ähhh, va fan, jag gillar att spela...

 
Vinner man inte "Mannen i sitt livs hjärta" så kan man kanske trösta sig med en flaska champange!

Nu kan man ju undra vad vi hittat på för konstigt, och det får man fortsätta med. Ett långtidsspel har iaf börjat...

Kvällen har tillbringats hemma hos Therese, där det var "månadsmöte" med tjejerna. Hembakta pizzor stod på menyn! En trevlig kväll som vanligt, med mycket snack och skratt!

Det där med att tvätta..

...  är kanske inte min grej. Iaf inte jackor...

Min jacka har börjat lukta "skumt" och därmed tyckte jag att en tur i tvättmaskinen var på sin plats. Hittade inget "tvättråd" och slängde in den på 30 grader (för att vara på den säkra sidan)

GIVETVIS hittade jag tvättrådet efteråt (som berättade att den inte fick tvättas i maskin) och nu luktar den skummare än någonsin, typ våt hund?! eller nått liknande.
Får hoppas det neutraliseras när den torkat...
Oavsett vad fick jag ner i källarn och rota upp en annan att ha på mig imorgon...
Suck....

-------------------------------------------------------------------------
Dax för jobbet imorgon, så nu kallar sängen!!
Centrala nervsystemet fortsätter vara ur funktion, men det känns bra!!  ;)

Tre av allt....

Efter utmaning av både Emilia och Anna är det väl dax att göra denna "Tre av allt"



Tre jobb jag har haft: Företagssäljare, lagararbetare, resturangbiträde
Tre platser jag har bott på: Åstorp, Norraby och Helsingborg
Tre saker jag gillar att se på TV: 90210, Gossip Girl, Sport av de flesta slag (inte ultimate fighting)
Tre favoriträtter: Thaimat, Potatisgratäng, Pasta av alla slag
Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu: New York, En varm sandstrand, I "favvisens" armar på valfri plats ;)
Tre personer jag utmanar: Jessie  Jennie  Emma

Pyssliga söndag!!!

Idag har det varit full fart hela dagen!

Matlagning och brödbakning hos Josse avverkades snabbt och effektivt!
2 brödlimpor
8 portioner lasagne
4 portioner tacopaj
4 portioner kycklingpaj

Allt inom loppet av 3 timmar!!!

När det var avklarat och stod på avsvalning studsa jag hem och fortsatte här. Diska, röjde köket, såg till att tvätten hamna där det hör hemma (i gaderoben)

Tillbaks till Josse och hämtade hem "min del av sortimentet", så nu är frysen full med lunchlådor för en tid framöver. Känns skönt!

Har även fått pantat min "lilla" samling av flaskor och haft framme dammsugaren!

Egentligen skulle jag sy upp ett par jeans och lagat ett par andra oxå, men det får nog dröja tills en annan dag!  Känns som jag har varit aktiv så det räcker för en söndag!!!

Utvilad!

Igår blev det middag och spelkväll hos Jennie, med Mia, Josse, Freddie och Assar. Melodifestivalens "Andra chansen" var på i bakgrunden, Vet knappt hur det gick, men det kan egentligen kvitta då jag knappt har en susning om hur det gått de andra omgångarna.

Alias var första spelet ut, det slutade oavgjort. Sen var det Singstar, och jag tycker varje gång detta kommer fram synd om mina medtävlande...Jag är den mest tondöva människa i Helsingborg. Givetvis fick jag de omgångarna "Nå först till 5000 poäng" och "Håll tonen så länge som möjligt" ALLA TRE OMGÅNGARNA. Fet chans att jag skulle lyckas med något av det! HAHA. Men utslaget över alla omgångarna så slutade även detta oavgjort!

Assar levererade sista omgången av Mangovodka till oss oxå denna kväll. Hans resor till Polen är nu över och vi får leta efter annan leverantör!

Så totalt sätt en rolig och oavgjord kväll som avslutades vid halv ett snåret!

Nu ska jag studsa bort till Josse för brödbakning och matlagning. Båda hade samma planer på att fixa lite matlådor och därmed gör vi det ihopa!

En helg med allt?

Så här halvägs  in i helgen kan jag redan konstatera att det blir/blivit en händelserik helg. Eller händelserik är kanske fel ord, men social blir den och mycket blir gjort.

Gårdagskvällen tillbringades med Henric, lugn kväll med mat och soffmys stod på schemat. Båda var trötta efter en lång arbetsvecka, i kombination med förra helgens bravader som sitter kvar i kroppen.
Jag hade även fixat två fina presenter till honom, eller ja den ena var från Dragan. Gåvan från mig var en jättefin leksaksbil med ytterst fina HIF-dekaler på, från Dragan fick han ett trasigt headset. Konstigt nog tyckte han headsetet var finare än bilen...
Lugnet bytte skepnad i samma sekund som Josse och hennes kollega Daniel dök in genom dörren. De två var ALLT annat än lugna. Men sällskapet var trevligt och Henric fick "vatten på sin kvarn" i sin uppfattning om att Josse inte är riktigt klok.
Josse och jag passade även på att bestämma att denna kväll skulle tillbringas hos Jennie. Det fick hon veta först i förmiddags, av Henric, som inte ska med dit. Ibland kommuniceras saker en annorlunda väg men huvudsaken är att man vet!

Blev en sväng på stan med just Jennie idag. 2 tröjor och 2 par jeans fick följa med mig därifrån idag. Det var bra.
Passade även på att klippa mig, Det var nödvändigt, har skullat göra det MINST en månad, men av olika anledningar har det inte blivit av. Frisören snodde ca en decimeter av mitt hår, så det känns kort och jag kan knappt sätta upp det längre, därmed var mitt nyinköpta 20-pack hårsnoddar ganska onödigt...

Nä en sista sväng till tvättstugan för dagen och duschen nästa inför bravaderna hos Jennie som väntar....

----------------------------------------------------------------------------------
Någon var igår beredd att offra sina "ädlare delar" i en vadslagning.. Både den andra parten och jag kan känna oss tacksamma/nöjda att detta inte skedde.....

Snart snart..

.. är arbetsveckan slut!

Blev en tur på Väla efter jobbet idag med Johanna och Noah, mest för att äta men en och annan affär hanns med. Dock kom inget med hem..
Eller jo, det gjorde det. En liten present fixades. Vad och till vem kan jag icke avslöja! :)  Men jag ska mecka vidare på den alldeles strax...

Helgen är fortfarande ganska oplanerad. Jag är fortfarande hysteriskt trött om dagarna, så det lutar åt en lugn helg, men sånt kan fort ändras!

-------------------------------------------------------------------------
Lite inn lööööwe? (som Åsa Svensson uttryckte det) 
Ytterst troligt ;)
 

Osocial?

Om jag inte ringer, inte svarar på SMS osv så beror det BARA på att min telefon har åkt på service och jag brottas med Samsungs OMNIA. Vi kommer inte riktigt överrens.....

Telefonboken hittar jag inte i, och när jag väl hittar så blir det kaos ändå!

Att skicka ett SMS tar HUUUURRR långt tid som helst. Bara en person som har blivit privilegad med ett meddelande, OM jag lyckades få iväg/fram det vet jag inte. Men jag lade iaf minst en kvart på att skriva det, bara det borde ge mig en eloge!

Tror jag ska hitta mig nån annan telefon att ha undertiden, denna kommer ge mig krupp!!!!

----------------------------------------------------------------------------------
Gårdagskvällens lilla "ångestattack" över sagda saker har gått över....
Nu ska det sovas med ett leende på läpparna....

Klart!!

Det blir en tredje lägenhet för mig i denna trappan! :)

Denna gången en större! Det känns skönt!

---------------------------------------------------------------------------
Mycket sades i lördagsnatt/söndagsmorse...
En del som TOTALT trillat ut ur mitt minne, men känslorna finns kvar, hela och levande.
Fjärilarna i magen flyger för fullt (eller som Josse skulle sagt) Centrala nervsystemet är ur funktion!!!!

Förresten...


... denna bilden gav mig en påminnelse om att klippa naglarna på mina stackars tår...
.. det ska fixas innan sänggång....    :)


Äntligen var denna måndag över...

... har varit tröttare än de flesta idag!

Gick upp tidigare idag än vad jag lade mig igår, så det är kanske inte så konstigt om man tänker efter.

Månaden startade kanon på jobbet, det känns skönt.

Kvällen har tillbringats hos Josse där även Julia slöt upp för lite middag. Makaronilåda med köttbullar och korv, mumsigt som vanligt! Som vanligt var det relationer som diskuterades och jag misstänker att Julia kände sig hyffsat lyckligt lottad.

På tal om Julia så är det nog nu klart att jag SKA flytta en våning upp. Det är hennes lägenhet jag ska ta över, för andra gången. Hon har nämligen bott i denna lyan oxå (dock var här en hyresgäst emellan).. Man skulle kunna säga att jag går lite i hennes fotspår, förutom lägenhetsgrejen har hon sedan en tid tillbaks skaffat en Henrik som hon nu ska bli sambo med (inte för att JAG ska bli sambo alltså) Ehh...jaaa.. ni fattar....


Nää en baklängeskullerbytta över i sängen kanske...

Och då försvann denna helgen oxå i ett naffs..

Lördagen blev en lååååång dag...

Kalmar stod på schemat och Jessie var bara ca en halvtimme försenad, det gjorde att hon fick ligga på gasen ganska rejält för att ta oss fram i tid. I tidsplanen fanns 1½ felkörning, dock var det bara en liten en som försinka oss ca 10 minuter. Så när klockan var 16.10 hade vi tagit oss fram till Teatern i Kalmar vilket var slutdestinationen. 50 minuter tillgodo inte illa minsann.

Vad var det då vi hittade på i denna östkuststad Gud glömde?? Jo vi var på inspelningen av Talang 2009 där Rebecka var en av talangerna!!!

Väl på plats fick vi köa ett tag och när vi hittat lämplig platser så var det bara att slappna av...

    


Eller ja, det var då vi fick veta att Rebecka skulle gå ut som nummer 2 och då kom nervositeten. Tror vi på läktarna var nervösare än Rebecka själv..
Hur det gick? Det tänker/får jag inte berätta...


Trött Rebecka efter en lång dag!!!



Totalt var det 29 uppträdande på plats, och det blev en lååååång dag i Kaaalmaaahh... Trots många kända ansikte såg jag inte röken av Nanne Bergstrand, lite besviken minsann!

När det väl var dax att åka hemåt igen tog vi lite grand av misstag fel väg, och blev av med syrran redan i första rondellen. Var meningen att dom skulle följa efter oss, men så blev det inte. Dock visade det sig att vår väg var snabbare (eller kanske fortsatte Jessie) trampa lite för hårt på gaspedalen ;)

Väl tillbaks i stan gick vi ut och tog en öl, funderade på att joina Jennie & co på Cardinal, men kön där fick mig definitivt att backa! Funderade då på att sticka hem, men av en tillfällighet sprang jag ner Angel och Magnus och hängde på dem till Harrys, där lyckades jag dessutom träffa på gamla kollegorna Henke och Matte och kvällen blev lyckad.

När personalen nästan bar ut oss från stället åkte vissa av oss vidare hem till mig för ytterliggare en öl och mys! En bra kväll som inte avslutades förrän framåt 7 imorse... Då stupade jag i säng!!!!



Idag väcktes jag av telefonen vid 11 så det har inte varit många timmars sömn.
Något jag nu har många av är iaf glödlampor. Blev nämligen en tur till lite alla möjliga ställen med Josse och Mia idag. Blommor stod på schemat för Mia. Efter det blev det även en tur till Rusta, det var där jag storshoppade lampor. Har hur många som helst som gått sönder och skullat köpa i evigheter... Nu har jag ett lager, av alla de modeller och styrkor jag INTE behöver. Det blir sällan rätt när man inte är helt klar i huvudet när man handlar! Men men det kan nog vara bra att ha!

NU kallar sängen på mig....

Ny vecka på jobbet imorgon, och dessutom ny månad! Kan nog bli kanon!