Pyntat och (fint)!

Efter en SNABB tur på julskyltningen med Mia idag tog jag tag i att få "jusltämning" här hemma. Förutom ljusstakarna i kök och vardagsrum titta även de grejerna fram...

 


Någon sa vid något tillfälle när jag skulle försöka förklara att jag skulle göra ett "mysrum" av mitt "mellanrum" här i lyan...

"-Jaha, ett porr-rum, med en massa röda ljusslingor & sånt???"
Jaaa, den röda ljusslingan är iaf på plats nu.... :P



Vilken kväll..

... ja, den igår då alltså!

Kvällen började lungt och sansat med goda vänner, smörgåstårta och alkohol i massor en bit bort på Stenbocksgatan, där Daniel firade sin 35e födelsedag!


Fölsegrisen under skönsång...

En lugn och trevlig tillställning om man bortser från de två vildmonsterna som härjade loss...

     

Vid 24-snåret tyckte jag det var en utomordentligt bra idé att ge mig ner till stan för att möta upp de som var där nere (Tessan, Jennie, Johan och Magnus) Med facit i hand var det kanske inte så smart val då detta ledde till en av de konstigaste kvällarna i mitt liv...

Men samtidigt om jag inte gått ner i stan hade jag inte (ej i kronologisk ordning):

* Fått piffiga tips av vakten på Bishop om hur man blir av med killar....
* Blivit pussad (något överraskande)
* Sprungit på syrran
* Sett en tatuerad och konstigt piercad snopp
* Fått argumentera ORDENTLIGT för att faktiskt få lov att gå hem
* Fått uppleva tillfälliga "förälskelser" (dock ej för egen del)
* Träffat Mackan (och fått det "överstökat")
* Blivit ordentligt ihoptryckt i en kö
* Fått använda uttrycket "det DÄR är ingen bra idé"
* Sett ljus-dropparna i stadsparksträdet
* Uppleva ytterst tillfälliga sinnesförvirringar
* Vara snabb och avrapportera en händelser så ingen annan hann före

* Plus en miljard andra småsaker

Sammanfattningsvis kan man säga att MYCKET märklig kväll...

Det jag vet med säkerhet ÄR att Tessan och Jennie ÄR duktiga när det gäller varningar! Att de sedan inte riktigt förstod varför den ena fick upptaget när båda ringde till mig samtidigt är ju en helt annan femma =)

Att fördela gener...

Inte många knop som blivit gjorda idag.

Presenten till kvällens tillställning är iaf inhandlad. Inte den mest fantasifulla, men vad ska man göra när den som fyller inte har några som helst önskningar?

För att återknyta till rubriken. Satt och klicka runt på Facebook under eftermiddagen och ramla över ett bekant efternamn som ledde mig in på personens profil.

Visade sig att personen i fråga gift sig med någon som för många år sen fanns i min närhet. De banden finns inte direkt kvar idag och jag tvivlar på att jag skulle känna igen personen i fråga om jag så snubbla över honom på stan. Oavsett vad hade de minsann TVÅ döttrar som båda kan vara i yngre tonåren, att döma från bilderna skiljer det kanske 1 eller 2 år mellan dem. Den ena av dem var hur vacker som helst, med fina drag och vackert ansikte, medans den andra inte fått några som helst skönhets drag. 
Tycker spontant dels att det är märkligt att det kan slå så olika, men framförallt jäkligt orättvist mot den som inte fick något... 

Samma gener borde väl ge ungefär samma resultat... Eller?  


Dax att vara social?

Ligger på soffan och funderar just på om jag orkar vara det eller inte! Efter aktiviteter både måndag och tisdagskvällen har jag hållt mig för mig själv på kvällarna och tyckt det var toppen!
Igår skulle jag egentligen traskat upp till Johanna, men jag kunde inte för mitt liv resa mig från soffan när jag väl satt mig i den!
Samma sak känner jag nästan idag, dock funderar jag på att nappa på erbjudandet om att se Idol borta hos Mia med henne och Tessan. Måste ändå ta mig till affären och då är jag ändå halvägs!


Imorgon blir det grejjer att stå i. På kvällen vankas fölsefest hos Daniel som slår till och blir 35. Innan dess ska en present inhandlas. Har inte den blekaste aning om vad ännu... Så först har jag den nöten att knäcka.... Önskemålet var fred på jorden, det är ju inte den lättaste presenten att lösa...

Nu ska jag ta tag i räkningarna... Sen blir det en promenad antingen till affären eller till Mia..


Senaste piffiga idén...

... som jag alldeles själv kom på!


Öronpropp!!!

en sån hade jag (eller ja, jag hade ju 2) så den har sonika åkt in i det öra jag inte har headset på.. nu hör jag vad folk säger i luren och är isolerad från övrigt folk....


Fredag...

... förutom att det är sista dagen denna vecka är det näst sista dagen på månaden.

Här sitter jag och jobbar i företagets senaste piffiga idé. Att jag delvis är emot konceptet står jag för. Kan komma på tusen saker som hade varit vettigare för mig att göra denna eftermiddag!

Men för att se det från den ljusa sidan....
.... jag har:
* Röjt på skrivbordet..
* Sorterat mina pennställ (bläck i ett ställ, övriga i annat)
* Kollat att pennorna fungerar (slängt 9 st)
* Sorterat mina papper
* Lagt in papper i fina plastfickor
* Sorterat visitkort (slängt inaktuella)
* Städat bort kaffekoppar och ramlösaflaskor (de ska bara hitta ner i köket oxå)
* Dammat av telefonen
* Uppdaterat telefonlista
* Satt in några papper i en pärm
* Petat på Fredrik så han ska sänka rösten vid ett antal tillfälle (kan hända jag snart övergår till att skjuta gummiband, då ett antal sådana hittats i städningen)


Alla dessa saker är säkert vettiga saker att göra... vid ett annat tillfälle....

Just nu vill jag leverera resultat, inte lyssna på musik....



Inte så lätt...

.. Det där med presentinköp gick inte lika smärtfritt som planerat. Efter 20 minuters "pusslande" bestämde vi oss för att gå hem och göra ett nytt försök imorgon. Eller ja, det blir ju inte bara ett försök, vi måste lyckas! Eftersom det är just imorgon vi ska överlämna det! MEN givetvis kommer vi att fixa det!

Kvällen blev trevlig, superdupergod kycklingsallad (om jag får säga det själv) en massa uppdateringar och givetvis idol... Pricken över "iet" var ju att Reza åkte ur..  TACK!

Ny blir det ett avsnitt av 90210 innan jag slår huvudet i kudden!

---------------------------------------------------------------
Förresten, bussen från jobbet var troligen tankad med KÄNGRU-BENSIN... Attans vad det hoppa och studsa, tur man inte lider av åksjuka....

Fredag!!!

En stressig vecka är snart till ända! Sitter på jobbet och köar, har inget direkt jag kan göra mer än vänta, så då var det läge för en uppdatering här.

Ikväll ska det tittas på Idol, missa ju det förra fredagen då vi var utrikes. Tog mig fram till igår att få veta att det var Eddie som åkt ur.. Vilken tur! Nu har jag bara Reza kvar att störa mig på, och det är fullt tillräckligt!
Sällskapet ikväll blir Katja, som hittat tillbaks till stan efter nått år i metropolen Kävlinge och nått gott att äta! En lugn och sansad fredag med andra ord!

Innan dess ska det fixas presenter inför morgondagen! Vi är nu på det klara vad som ska fixas och därmed kommer det att bli en enkel match!

Jobba vidare, japp!!!

Att umgås med sig själv...

... att ha folk runt sig är kul!

Men efter Polenresan med 7 tjejkompisar i 3 dygn har jag känt ett ENORMT behov av att "bara vara"

Osocialare än de flesta, efter jobbet (där man har folk runt sig hela dagarna) har jag bara gått hem och funnits. Rutinen med en halvtimme på spikmattan har återupptagits, och resterande delar av kvällarna har tillbringats med "vännerna på Upper East Side", dvs Gossip Girl.

Kommande helg närmar sig med stormsteg. Att denna skulle vara oplanerad är där väl ingen som tror på, och nä.. så är det inte heller. Inflyttningsfest i bushen, hos Josse och Freddie står på schemat. Ytterliggare ett socialt dygn att ladda för. Förutom uppladdningen så har det meckats med presenter, såväl inflyttningspresent som en försenad fölsepresent till Josse.

Normalt sätt så lägger vi alla ihop när det är sånna här saker, men den här gången var det visst inte så, utan några hade redan varit kreaktiva och fixat. Vilket gjorde att vi andra (jag, Mia och Tessan) fick fixa själv och blanda in ytterliggare några...

Sängen nästa!!!

Jag är hemma...

... jag överlevde!


  
Två bilder som på ett bra sätt förmedlar resan.....

Polen har sett vad de ska av oss... Det var toppenkul, men inte så jag/vi planerar att återvända till inom överskådlig framtid....

Min värld har gungat även idag, det där med båtar är uppenbarligen inget för mig...

Nu drar jag till Polen...

... med hela tjejgänget! Eller iaf jag och 7 till!

Ordentligt bortskämda ska vi bli, 5-stjärnigt hotell och SPA står på schemat!

Kan inte bli mycket bättre =)


    


Nä troligen inte =)


Fotbollsgalan...

... var en trevlig tillställning!

Att vara på en live-sänd tillställning är något speciellt. Fotbollsgalan har man sett många gånger på TV och det verkar så lungt och sansat. Så var det inte i verkligheten... Nedräkning i reklampauser, önskemål om tystnad, tillsägelse till personer som inte var på plats...



Hittade en blogg via Nyheter24 som jag saxa nedanstående från:

Idioterna vid Bord 23.
Paret Fjellström och Ågren, Malin Swedberg, Kåmark med sin Yolanda, ex-kaptenerna Tommy Svensson och Olle Nordin med fruar, Ralf Edström och så vi - jag och Lotta. Det var ett synnerligen bra bord.
Vi skålade och skrattade och snackade. Sämsta maten men bästa bordet genom åren. Vi applåderade – och kände oss som idioter.
Där stod vi upp och hyllade den ena efter den andra som inte var där. FC Barcelona och hälsoskäl kan såklart vara svårt att göra något åt men att sitta och sura 20 minuter från arenan är ju klart knepigare att förklara. Om det nu inte finns några hittills okända fakta i det här målet.
Till slut tröttnade vi på att ställa oss upp och ge vårt bifall ut i tomma luften. Pontus satte sig ner och skakade på huvudet, Ralf var rasande, Olle och Tommy fattade knappt att det var sant.
Varför ska vi ha en gala om de som vi vill hylla inte vill bli hyllade?






Jag kan inte annat än att hålla med. De stora stjärnorna bryr sig inte om att komma, varför ska då alla andra närvara. Om galan är för att hylla bör man vara på plats, annars kan man lika bra skicka ut priserna per post och publicera det i morgontidningarna.

Trots allt tycker jag att det var en kul kväll med Josse!!!


Äldre och visare??

Troligen inte, men äldre har jag blivit sen sist, 30 sträcket är passerat. Inga större kriser har infunnit sig (iaf som jag själv märkt av)

Fölsefirandena var toppen, högtidsdagen tillbringades med familjen. Förra helgen firade jag med vännerna. Maskerad var temat och alla bjöd till ordentligt, och jag hade en toppenkväll!

Annars har det mesta rullat på, en segdragen förkylning har hållt mig sällskap den senaste veckan, men är nästan borta. DET är skönt.

Veckan som kommer bjuder på massa roligheter. 

Imorgon blir det fotbollsgalan med Josse och på torsdag åker vi till Polen. Däremellan så ska en massa saker fixas o trixas. Dessutom ska det i vanlig ordning jobbas, så en tur till sängen väntar!!!

----------------------------------------------------------------------

Är ganska tacksam att de kommande två helgerna kommer tillbringas utanför Helsingborgs gränser... Det från förr var tydligen inget... Den första "dumpningen" som 30åring infann sig i helgen... Givetvis blev jag lite ledsen och nedstämd, men inte så att det knäckt mig vid fotknölarna. Jag funderar mest på vem den andra är...